Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

ЛИПИЋ И ВУЧИЋ ЗА БОД ПРОТИВ ОМЛАДИНЦА

СЦ Чечава
СЦ Чечава

За викенд је одиграно последње 30.коло РФЛ Центар. Укрина је у оквиру задњег кола угостила модричку квалитетну екипу Омладинца из Гаревца. Стотињак гледалаца на стадиону СЦ Чечава имало је прилику да погледа јако добру и уиграну екипу Омладинца и ове сезоне скромну екипу Укрине, која је и на овој утакмици показала своје добре и лоше стране. Прво полувријеме припало је екипи гостију који су на полувријеме отишли са 0 – 2 . Головима Милоша Којић у 8.минуту и Љубише Саркић у 34. минуту. У другом полувремену Укрина је показала жељу да дође до игре, већег посједа и да нападне гол противника, међутим гости су јако добро играли, погодили двије стативе да би им се то касније вратило. Резервиста Никола Липић у 88.минуту постиже гол за 1 – 2 , да би борбени Драган Вучић у 90.минуту забио феноменалан гол за 2 – 2 и подјелу бодова.

Ово је било последње 30.коло РФЛ Центар. Наш тим је заузео предзадње 15.мјесто са освојених 28 бодова са скором од 7 побједа, 7 неријешених и 16 пораза. Звијезда Какмуж је освојила 14 бодова, заузела последње мјесто, те се сели у нижи ранг такмичења. ФК Жељезничар Добој је шампион са 62 бода и од следеће сезоне игра Другу лигу Запад РС. Према садашњим информацијама Укрина остаје у овом рангу РФЛ Центар, а коначна одлука се чека од челних људи ФСРС када се донесу званичне одлуке о наредној сезони широм Републике Српске.

Спорт одликују успони и падови, фудбалска срећа и заслуга,а ми се надамо доброј консолидацији у спортском колективу Укрине и бољим резултатима на терену, те Вас позивамо да подржите наш фудбалски тим у раду и функционисању да би се и у наредном периоду на травнатој подлоги играо фудбал, а на трибинама дружило, навијало и забављало. Сада слиједи репрезентативна пауза и фудбалска грозница као увертира за предстојеће Европско првенство у Њемачкој.

У прилогу голови са утакмице Укрина – Омладинац :

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.