Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Nole u najsmješnijoj reklami

Mediji širom svijeta sa oduševljenjem pišu o novoj reklami srpskog tenisera Novaka Đokovića koju je snimio za brend „Head“.

Prema mnogima, to je najsmješnija reklama sa teniskom tematikom na svijetu. Marketinški tim brenda „Head“ sa kojima Đoković sarađuje od početka ove godine, želio je nekako prikazati smiješnu stranu teniskog svijeta. Nakon serije animiranih „internet lekcija“ pod nazivom „Speed Lessons“ u Majamiju je nedavno uslijedilo snimanje ovog reklamnog spota za novi reket. 

 
U reklamnom spotu može se vidjeti Novak u dosad nezamislivim situacijama. Sve kreće od „pobjegle“ loptice u gledalište za kojom Novak eksplozivno krene kako bi je, možda, dohvatio reketom. Najednom se zaustavlja i to zbog prelijepe djevojke u gledalištu. Taman kad se pomisli kako će joj se udvarati na neki uobičajen način, reklama kreće u drugom smjeru i Novak najednom vadi pudlicu izrađenu od balona. Ali, to nije sve, nastavak je tek zanimljiv, a uključuje i boj bend, mazanje uljem, polijevanje vodom i slično.
{youtube}E9G2iIYkPSg&feature=related{/youtube}

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.