Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

FK Rudar – Skupština održana, pripreme od nedjelje

U prostorijama Fudbalskog kluba Rudar u Stanarima od 13 časova je održano redovno godišnje zasjedanje Skupštine Sportskog društva Rudar Stanari. Tročlano radno predsjedništvo (Vintonji Ivan, Jerinić Desimir i Kovačević Bore) upoznalo je prisutne sa dnevnim redom, a zatim je počelo izlaganje. Zbog, kako je navedeno, "pasivnosti u proteklom periodu" dužnosti su razriješeni dosadašnji članovi Skupštine Zoran Kajganić i Pero Lukić, a umjesto njih imenovani Dragan Bojinović i Anđelko Tadić. Umjesto preminulog člana Nedjeljka Šuškovića za člana je imenovan Boris Jerinić. Novi saziv Skupštine je nakon kraće debate jednoglasno usvojio Izvještaj o radu i Finansijski izvještaj za 2010. godinu.

 

Nešto više rasprave bilo je kod usvajanja Programa rada za 2011, a naročito Finansijskog plana za 2011. godinu, koji je usvojen uz tri uzdržana glasa. Promjena je bilo i u Upravnom odboru, a mjesto "neaktivnih" Zorana Gačića i Mirka Šuškovića zauzeli su Boris Jerinić i Dario Đurić. Ostavka na mjesto Predsjednika Skupštine Ivana Vintonjija je odbijena, pa će Vintonji predsjedavati do kraja mandata, odnosno do kraja 2011. godine. Sjednica Upravnog odbora biće zakazana naknadno, a trener Đorđo Pantić zakazao je početak priprema za nastavak sezone za nedjelju, 06.03.2011. u 13 časova. Sat ranije započeće se i sa radovima na i oko stadiona.

    Ono što je bilo karakteristično i ranijih godina ponovilo se i ove, a to je nezainteresovanost mještana Stanara i okoline za rad Skupštine, ali i kluba uopšte. Osim samih članova i fudbalera na zasjedanju nije bilo "novih lica". Tako se ponavlja situacija da se po kuloarima provlače razne priče, a s druge strane nije ponuđena alternativa trenutnom rukovodstvu. Skupštinu je obilježila i velika hladnoća, jer je zbog zaostalog neplaćenog računa Elektrodistribucija isključila struju, pa su prisutni bili prinuđeni da "po skraćenom postupku" završe ovo zasjedanje.

Članovi Skupštine:   Članovi Upravnog odbora:
Vintonji Ivan (predsjednik)   Jerinić Desimir (predsjednik)
Jerinić Desimir   Kršić Mladen
Kršić Mladen   Lugonjić Božidar
Vidović Nenad   Jerinić Stanimir
Pantić Đorđo   Popović Željko
Rađen Stanislav   Vidović Nenad
Đurić Dario   Kovačević Bore
Nojić Mladen   Đurić Dario
Ristić Milorad   Jerinić Boris
Lugonjić Božidar    
Kajganić Tomo    
Kovačević Dalibor    
Jerinić Boris    
Bojinović Dragan    
Tadić Anđelko    

 

(fkrudarstanari.blogger.ba)

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.