Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Opštinski stipendisti potpisali ugovore

Dana 25.02.2011. godine u maloj sali zgrade Administrativne službe Skupštine opštine Teslić načelnik opštine Savo Kasapović potpisao je ugovore sa novim korisnicima opštinskih stipendija.
 

Na prigodan način ugovori su potpisani od strane 64 nova korisnika opštinskih stipendija, od toga, 24 dodijeljene su djeci poginuli boraca i ratnih vojnih invalida Odbrambeno – otadžbinskog rata, 20 za studente prve godine i takođe, 20 za druge i viših godina studija.

 

Načelnik opštine Savo Kasapović, tim povodom je izrazio nadu, da će ova sredstva pomoći studentima i da će služiti kao podsticaj za postizanje boljih rezultata, takođe, da će se studenti nakon završetka studija vratiti u opštinu Teslić sa stečenim znanjima , gdje će zajedničkim snagama učestvovati u stvaranju bolje i prosperitetnije sredine.

Pored pomenutog broja stipendija iz opštinskog budžeta se već finansira 126 stipendista, od kojih su 30 djeca poginulih boraca i RVI, što ukupno čini 190 stipendista. Ovogodišnjim budžetom za stipendiranje studenata izdvojena su sredstva u iznosu od 200.000KM.

(opština Teslić)

 

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.