Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Чечава добила шампиона Регионалне лиге у фудбалу, историјски успјех Укрине и пласман у другу лигу

ГОСТУЈУЋЕ ПОБЈЕДЕ НАШИХ ЕКИПА, ОМЛАДИНЦИ ПЕТИЦОМ КРОЗ МАЈЕВАЦ, СЕНИОРИ ПОБЈЕДОМ У КОСТАЈНИЦИ ОБЕЗБИЈЕДИЛИ ПРВО МЈЕСТО И ТИТУЛУ ПРВАКА РЕГИОНАЛНОГ ЦЕНТРА:

За викенд су наше екипе одиграле своје првенствене утакмице у оквиру својих лигашких такмичења.

Омладински састав играо је у суботу утакмицу 14. кола Омладинске лиге ГФС Добој, док је наша сениорска екипа своју утакмицу одиграла јуче у оквиру 5. кола Лиге за првака Регионалне лиге ФС РС Центар.

Наш омладински погон у суботу је гостовао у Мајевцу код екипе Вучијака.
У једној веома доброј утакмици, након негативног резултата на полувремену и вођства домаћина 1-0, наши сјајни дјечаци успјели су у другом полувремену преокренути резултат у своју корист и постићи 5 голова.

Новом побједом наша екипа уписала је нова три бода и даље је другопласирана екипа са освојених 37 бодова, три мање у односу на првопласирану екипу.

У наредном колу омладинци тренера Продића играју у недељу 06.06.2021 своју првенствену утакмицу против комшијске екипе Рудара из Станара.

ЗАЈЕДНО ЗА УКРИНУ 🔴🔵🔴🔵

ТИТУЛА РЕГИОНАЛНОГ ЦЕНТРА СТИГЛА У ЧЕЧАВУ, СЕНИОРИ ПОБЈЕДОМ У КОСТАЈНИЦИ ОСИГУРАЛИ ПРВО МЈЕСТО:

Своју првенствену утакмицу одиграли су и наши сениори.
Протекле недеље екипа тренера Липића гостовала је у Костајници код екипе Наших крила.

У једној сјајној утакмици са много борбе наши момци оставили су срце на терену и одиграли фантастичних 90 минута.

Већ од самога почетка утакмице кренула је наша екипа снажно ка голу домаће екипе.

Није се дуго чекало на први гол на утакмици, играо се 7. минут када сјајну лопту Миладићу шаље Гојић, а брзоноги Миладић излази један на један са голманом и рутински погађа за вођство наше екипе од 0-1.

Поновно су запријетили наши играчи, поновно је покушао Миладић, али овога пута се испријечио голман домаће екипе Жилић који је током утакмице зауставио многе шансе наших фудбалера.

Издвојићемо два покушаја домаће екипе да стигне до изједначења, први пут Бјеличић брани, док у другом покушају домаћа екипа погађа стативу.

Нису наши момци посустајали у игри, често су били пред голом домаће екипе, а сјајна игра Липићевих момака крунисана је новим голом у 38. минуту утакмице.

Након сјајне акције наше екипе поновно Гојић упошљава брзоногог Миладића, који погађа за вођство наше екипе од 0-2.

Нову сјајну шансу пар минута након тога пропушта Гојић, који не захвата волеј ударац на најбољи начин, те његов ударац брани поновно Жилић.

У другом полувремену имали смо исту слику као и из првог дијела утакмице, јак темпо и борбеност на терену захтијевали су максималну концентрацију, што су наши сјајни момци имали током утакмице.

Створила је наша екипа прве шансе у другом полувремену покушавали су брзоноги Миладић, снажни Којић, млади Продановић, сјајни Гојић и Кулага али се у већини покушаја испријечио голман домаће екипе који је заслужан да резултат није био већи за нашу екипу.

Имали су поновно домаћи играчи пар сјајних прилика и поновно иста слика као и у првом полувремену, Бјеличић пар пута успјешно интервенише, док један од удараца домаће екипе погађа стативу.

У 67. минути из игре на заслужени одмор одлази капитен Бијелац, који је уз Г. Продића и бековски тандем Новић-Ђуричић направио снажан бедем у задњој линији наше екипе.

Нову сјајну шансу имала је наша екипа да потупно дотуче домаћу екипу, али поновно се испријечио Жилић.

Како то обично и буде за не искориштене шансе слиједи казна, играо се 76. минут када домаћа екипа добија најстрожију казну коју је у гол претворио управо голман домаће екипе, иако је Бјеличић прочитао страну, те су га милиметри дијелили да одбрани ударац са 11 метара.

Након примљеног гола имала је наша екипа двије шансе преко Вучића, али без промјене резултата.

На крају заслужена побједа наших сјајних момака, који су овом побједом осигурали прво мјесту у Регионалној лиги ФС РС – Центар два кола прије краја првенства.

Велику захвалност дугујемо нашим многобројним навијачима који су пружили подршку нашим момцима и који су нам велики вјетар у леђа и подршка из утакмице у утакмицу.

У наредном колу које се игра у недељу 06.06.2021 од 17:30 часова, наша екипа ће у Чечави угостити екипу Озрена из Петрова.

Овим путем позивамо све наше навијаче и симпатизере да у недељу дођу у што већем броју и поздраве шампионску екипу Укрине!

Ускоро опширније у вези недељне утакмице.

ФК ,, Наша крила “ Костајница 1-2 ФК ,, Укрина “ Чечава

⚽️ Милан Миладић ( ас. Југослав Гојић )
⚽️ Милан Миладић ( ас. Југослав Гојић )

САСТАВ🔴🔵🔴🔵
Дејан Бјеличић
Младен Бијелац ( К ) ( Драган Вучић )
Горан Продић
Драган Новић
Бојан Ђуричић
Синиша Којић
Славиша Квржић
Далибор Кулага
Синиша Продановић
Југослав Гојић
Милан Миладић

ЗАЈЕДНО ЗА УКРИНУ 🔴🔵🔴🔵

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.