Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

ФК ,, Укрина “ Чечава изабрано руководство клуба- пуна подршка старој Управи клуба

ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ФК ,, УКРИНА “ ЧЕЧАВА, ПУНА ПОДРШКА СТАРОЈ УПРАВИ КЛУБА, ЂЕКАНОВИЋУ ЈОШ ЈЕДАН МАНДАТ:

Јуче је у клубским просторијама одржана изборна скупштина ФК ,, Укрина “ Чечава, на којој су присутни чланови између осталога бирали ново руководство ФК ,, Укрина “.

Осим избора за ново руководство клуба, теме састанка биле су:
▶️ Извјештај о досадашњем раду Управног одбора у протекле четири године,
▶️ Извјештај о оствареним резултатима у протекле четири године,
▶️ Избори нових чланова Скупштине клуба,
▶️ План и припреме за нову фудбалску сезону,
▶️ Разно.

✅ Присутним мјештанима који су се одазвали изборном састанку обрати се досадашњи предсједник Скупштине клуба Драган Нунић, те присутне упознао са темама које ће бити вођене на састанку.

✅ Након упознавања са темама састанка, присутнима се обратио предсједник Управног одобора Игор Ђекановић, те упознао присутне о функционисању клуба у протекле четири године, о раду Управног одбора у том периоду, те оствареним резултатима.

✅ Након обраћања Ђекановића, присутнима се обратио досадашњи секретар клуба Драган Станојевић, те извршио финансијски извјештај о утрошеним новчаним средствима којима је клуб располагао у протеклом периоду, а која су уложена у осавремењавање и побољшање инфраструктуре којом клуб располаже. А урађено је много, што је одушевили све присутне, како су досадашњи чланови Управног одобра уложили много труда, рада и свога времена како би клуб оживјели, а самим тим и наше село, што је како кажу велики успијех да се након много година у селу почне нешто позитивно дешавати, што окупља велики број људи.

▶️ Послије уводних тема и извјештаја о раду у протеклом периоду, услиједио је избор нових чланова радног тијела клуба, односно избор нове Скупштине ФК ,, Укрина “ Чечава.

✅ Једногласном одлуком чланова усвојен је приједлог да нови мандат предсједника Скупштине добије Драган Нунић, који је и у протеклом периоду обављао ту функцију.

▶️ Остали чланови Скупштине клуба су:
Новак Продић, Драго Нунић, Бранко Лазић, Милован Пајуновић, Остоја Марковић, Мирољуб Нунић, Драган Станојевић, Ђорђе Гајић, Данијел Лазић, Младен Бијелац, Небојша Савковић, Дамјан Савковић, Милан Милашиновић, Александар Лазић, Синиша Лазић, Бобан Смиљанић, предсједници МЗ Чечава, МЗ Растуша, МЗ Укриница, Игор Ђекановић и Дејан Продић.

✅ Након што је су изабрани чланови Скупштине клуба, услиједио је избор предсједника Управног одбора, замјеника предсједника, секретара, те осталих чланова Управног одбора.

✅ Једногласном одлуком присутних усвојен је приједлог да нови предсједник Управног одбора буде Игор Ђекановић, који је у протекле четири године обављао ту функцију, те у том периоду заједно са осталим члановима који су били активни, клуб подигао на ниво здравог друштва, клуб који је у том периоду остварио запажене успијехе и достигнућа.

✅ Функцију замјеника предсједника Управног одобра у наредном периоду обављаће Дејан Продић, док ће заједничким радом улогу секретара клуба обављати Милан Милашиновић и Драган Станојевић.

✅ Одлуком Скупштине клуба чланови Управног одбора постали су:
Новак Продић, Остоја Марковић, Данијел Лазић, Ђорђе Гајић, Младен Бијелац, Мирољуб Нунић, Драго Нунић, Бобан Смиљанић, Александар Лазић, Небојша Савковић и Дамјан Савковић.

▶️ Новоформирани Управни одбор клуба, клуба који ће наше село представљати на друголигашкој сцени захвалио се на указаном повјерењу које је добио, те ће и даље наставити радити на томе да наше мјесто и наш клуб колико је год могуће живе и оживе.

▶️ У првом обраћању након избора челни људи наше Укрине, позивају све људе добре воље, навијаче, симпатизере, спонзоре, пријатеље клуба, наше мјештане у дијаспори и широм свијета да се придруже Укрининој великој породици, те на неки начин помогну рад и функционисање једног од здравијих колектива на подручију самог Теслића, па чак и шире.

▶️ Нека ово буде почетак, још веће приче која ће Укрину да подигне на још већи ниво!

ЗАЈЕДНО ЗА УКРИНУ🔴🔵🔴🔵

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.