Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Комшијски дерби у Станарима, Укрина гостује код Рудара под свјетлoшћу рефлектора

Викенд пред нама на теренима Регионалне лиге ,, Центар “ доноси нам утакмице 9. кола. 

У суботу 14.10. на програму су двије утакмице, а коло отварају фудбалери Руданке на стадиону Плинара који ће од 15:00 часова угостити екипу Црвене звијезде из Обудовца.

Друга утакмица игра се у термину од 17:30 часова, а у комшијском дербију састају се екипе Рудара из Станара и Укрине из Чечаве. Утакмица се игра у Станарима на стадиону Георгије Јањиловић Гего под свјетлошћу рефлектора.

Осталих шест утакмица на програму је у недјељу од 15:00 часова у Костајници на стадиону Крекетовци покрај ријеке Босне Наша крила ће угостити Звијезду из Какмужа, док ће пар километара низводно у Кожухама на стадиону Пољице Хајдук дочекати екипу Црквине.

Од остале четири утакмице двије се играју на подручју Модриче, а састају се на стадиону Грабици у Скугрићу, домаћа истоимена екипа Скугрић и Требава из Осјечана. У Дугом пољу домаћа Слога на своме терену Зоран Зелинац дочекује екипу Вучијака из Мајевца.

Преостале двије утакмице играју се у Шамцу, односно Петрову. Хајдук ће на домаћем терену у Баткуши угостити екипу добојског Жељезничара, док се ће на стадиону Лужањак у Петрову Озрен одмјерити снаге са екипом Омладинца из Гаревца. 

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.