Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Лидер Друге лиге у Чечави: Борац гостује Укрини

У суботу, 15.04.2023. године, на велики хришћански празник Велика субота, одиграће се 21. коло Друге лиге РС Запад. У оквиру овог кола у Чечаву долази лидер на табели ФК „ Борац“ из Козарске Дубице. Прошлогодишњи учесник Прве лиге РС жели експресан повратак у елитно друштво фудбалске Прве лиге Републике Српске. У претходном колу Борац је одиграо 1 : 1 на домаћем терену са екипом Слоге из Трна, док је  Укрина након домаће утакмице и неријешеног резултата 1 : 1 са екипом Јединства из Жеравице, имала слободан викенд због помјерене утакмице са екипом Полета из Брода. Најбољи стријелац Борца је Предраг Пралица са 10 голова, док су по 6 голова уписали капитен Укрине Денис Зеленковић и стамени нападач Марко Радоја. 

Борац ове сезоне има 14 побједа, 4 неријешене и 2 пораза, а ове полусезоне улазе нешто слабијег интензитета те остварују 2 побједе и 3 неријешена резултата. Са друге стране, екипа Укрине има 4 побједе, 1 неријешена и 14 пораза, а ове полусезоне из 4 утакмице само 1 бод.

За гостујућу екипу ова утакмица представља враћање на побједнички колосјек те поход ка титули и пласману у Прву лигу РС, будући да бјеже Горици из Шипова само 2 бода. Екипа Борца има добре услове за рад, те са својим интернационалним фудбалерима Јохан Себастиан Памплона Валенциа, Серхио Андрес, Хинестроза, Јохн Себастиан Палациос Цампаз те квалитетним домаћим фудбалерима има брзу и креативну игру.

За домаћу Укрину, свака утакмица је као велико финале, сваки бод је злата вриједан. Екипа Укрине има квалитет сигурно већи него што показује пласман на табели. Тимска игра, предност домаћег терена и велика жеља за побједом могла би довести до позитивног резултата. Присјетићемо се прошле сезоне када је велика „Слобода” Мркоњић Град изгубила у Чечави резултатом 1 : 0, када је погодак постигао Денис Зеленковић.

ХАЈМО ВЈЕРОВАТИ, ХАЈМО ИГРАТИ, 
ХАЈМО СВИ, СВИ, СВИ
НА СТАДИОН СЦ  ЧЕЧАВА ДОЋИ 
СУБОТА 15. 04. 2023. 16 ЧАСОВА
З А Ј Е Д Н О     З А    У К Р И Н У 

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.