Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Укрина из Дубрава донијела три бода у Чечаву

ГОЛЕАДА У ДУБРАВАМА УКРИНА ДОНИЈЕЛА ТРИ БОДА У ЧЕЧАВУ, ЧЕТИРИ КОМАДА ЛИПИЋЕВЕ ЕКИПЕ:

Јуче је наша екипа одиграла утакмицу 12. кола Друге лиге ФС РС – Запад, а у оквиру овог кола гостовали смо у Дубравама ( Градишка ) код истоимене екипе.

У једној фер и коректној утакмици и са једне и са друге стране са много борбе за сваку лопту наша екипа стигла је до веома важне побједе у шампионату.

Почетак утакмице наговјештавао је да нас очекује узбудљивих 90 минута игре.

У пар наврата покушали су наши играчи запријетити ка голу домаће екипе, али ударци Радоје, Зеленковића, Хаџикадунића и Лукића нису довели до промјене резултата.

Нису ни домаћи фудбалери били безопасни, те су у пар наврата такође упутили пар удараца ка голу Нинковића.

Награда за борбеност и добру игру наше екипе стигла је у 16. минути утакмице, када након једне лијепе акције наши момци постижу гол, а стријелац гола био је Радоја на одличну асистенцију Гојковића.

Није дуго трајало вођство наше екипе, домаћа екипа долази до изједначења резултата у 20. минути утакмице.

Након тога поновно смо видјели по пар шанси и на једној и на другој страни, али су мреже мировале па се на полувријеме отишло при неријешеном резултату 1-1.

Наставак игре у другом дијелу утакмице поновно нам је донио много борбе на терену која је красила ову утакмицу, а све је то додатно уљепшала судијска тројка која је сјајно свих 90 минута држала све под контролом на терену.

Нови гол на утакмици виђен је у 56. минути утакмице када Зеленковић сјајно пролази по страни, те проналази на другој страни Радоју који сјајно својим другим голом доводи поновно нашу екипу у вођство од 1-2.

Два минута након постигнутног другог гола наша екипа долази и до трећег, Лукић сјајно изводи корнер, те лопта уз помоћ домаћег фудбалера завршава у мрежи за вођство наше екипе од 1-3.

Збуњеност домаћина на терену могли су да казне наши момци поновно након пар минута, али Радоја није стигао поспремити лопту у мрежу након добре акције наших играча.

У 70. минути домаћа екипа стиже до смањења резултата на 2-3, када након слободног ударца домаћи фудблер сјајно погађа гол.

У 74. минути Гојковић излази из игре, а у игру улази Ђурић.

Нису наши момци посустајали до краја утакмице те у 80. минути након брзе акције Хаџикадунић шаље лопту Зеленковићу на страну који у казненом простору проналази Лукића који сјајно другим голом на утакмици доноси предност нашој екипи од 2-4.

У 85. минути Радоја излази из игре, а у игру улази Д. Продић.

У 89. минути домаћа екипа долази до новог гола, те смањења резултата на 3-4, што је последње минуте утакмице учинило динамичним и напетим, јер су након постигнутог гола домаћи играчи у пар наврата озбиљно запријетили ка голу Нинковића, који је сјајно сачувао мрежу након тих покушаја.

У финишу утакмице Пећић излази из игре, а у игру улази млади Пејичић.

Након узбудљиве четири минуте надокнаде зачула се пиштаљка главног судије којом је означен крај утакмице.

Овом побједом наша екипа дошла је до 9 бода у првенству, а у наредном колу 30.10.2022. године од 14:00 часова угостиће ОФК ,, Брдо “ из Хамбарина код Приједора.

ФК ,, Дубраве “ 3-4 ФК ,, Укрина “ Чечава
⚽️ Радоја Марко ( ас. Гојковић Немања )
⚽️ Радоја Марко ( ас. Зеленковић Денис )
⚽️ Лукић Владан
⚽️ Лукић Владан ( ас. Зеленковић Денис )

САСТАВ 🟥🟦🟥🟦

Нинковић Драшко
Симић Славиша
Стојковић Немања
Пећић Бојан ( 🔁 Пејичић Бранислав )
Босић Бобан
Квржић Славиша
Хаџикадунић Асмир
Лукић Владан
Гојковић Немања ( 🔁 Ђурић Славен )
Зеленковић Денис ( К )
Радоја Марко ( 🔁 Продић Дејан )

ЗАЈЕДНО ЗА УКРИНУ 🔴🔵🔴🔵

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.