Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Укрина поразила саму себе, бодови из Чечаве отишли за Шипово

У недјељу је одиграно 2. коло Друге лиге РС Запад, а наша екипа у склопу овога кола дочекала је екипу Горице из Шипова.

У једној фер и коректној утакмици наша екипа није показала Бог зна какву игру, те су са таквом игром поразили сами себе на терену.

Гости брзо и фуриозно долазе до вођства од 0-1 већ у 5. минути утакмице, након грешке наших играча који олако пуштају да гостујући играчи затресу мрежу.

Након постигнутог гола, гостујућа екипа преузима теренску иницијативу, те диктира темпом игре, узимајући већину дуела са нашим играчима.

Велика нервоза и низ грешака коштао је нашу екипу новог гола. Играо се 27. минут утакмице када се поновно затресла мрежа наше екипе, а гости долазе до предности од 0-2. Упутила је наша екипа пар удараца преко Тодорића и Гојића, али ударци са дистанце нису угрозили гол гостујуће екипе.

Нови гол у првом полувремену виђен је у 45. минути утакмице када гости задају још један ударац нашој екипи, те долазе до вођства од 0-3. Дотучени својим грешкама изабраници тренера Липића одлазе на паузу између два полувремена.

У другом полувремену Бијелац остаје у свлачионици, шансу добија С. Квржић.

Нову сјајну шансу имали су гости у 52. минути, али овога пута срећа је била на страни наше екипе, јер ударац гостујуће екипе упућен ка голу већ савладаног Бјеличића погађа стативу. Након тога наша екипа као да се препородила, кренула је јача игра, те су створене озбиљније шансе да се затресе мрежа гостујуће екипе. Покушао је као и увијек одлични Којић, његов ударац са крајњим напорима зауставља голман гостујуће екипе. Након Којића, Г. Продић пропушта зицер да затресе мрежу гостујуће екипе.

У 67. минути шансу са клупе добија А. Продановић, који мијења Кулагу. На радост преко 300 навијача наша екипа долази до гола, играо се 71. минут утакмице, прекршај за нашу екипу изводи Тодорић, а Стојановић сјајно погађа главом за 1-3, те постиже првијенац у дресу наше екипе. А у тим моментима наша сјајна публика осјетивши да наши момци могу да се врате потпуно у утакмицу, пружа додатни вјетар у леђа нашој екипи.

Нова сјајна шанса за нашу екипу у 80. минути након слобоног ударца који изводи Стојановић, који сјајно шутира у рашље гола гостујуће екипе. Сви су лопту већ видјели у голу, али сјајно интервенише голман гостију те брани покушај Стојановића.

У 81. минути корнер изводи Тодорић, а капитен Г. Продић погађа главом за смањење резултата од 2-3.

Тада већ изгубљени гости на терену чинило се да губе све конце у игри, јер је нови гол за нашу екипу висио у ваздуху. У 87. минути Топић одлази на одмор, а у игру улази Д. Продић.

Када се очекивао поптуни преокрет наше екипе, гости буквално из ничега долазе до гола, Бјеличић гријеши у предају лопте, а гостујући играч погађа празан гол наше екипе за вођство од 2-4 у 89. минути.

Убрзо је услиједио последњи судијски звиждук, који је означио и званично пораз наше екипе. На крају можемо рећи заслужена побједа гостију из Шипова, којима желимо много среће у наставку првенства.

Велику захвалност упућујемо нашим навијачима који су испунили до последњег мјеста трибине нашег стадиона.

У наредном колу наша екипа путује у госте код екипе Дубраве.

ФК ,, Укрина “ Чечава 2-4 ФК ,, Горица “ Шипово
⚽️ Жељко Стојановић ( ас. Бранимир Тодорић )
⚽️ Горан Продић ( ас. Бранимир Тодорић )

САСТАВ🔴🔵🔴🔵

Бјеличић Дејан
Новић Драган
Продић Горан ( К )
Којић Синиша
Кулага Далибор ( Продановић Александар )
Стојановић Жељко
Тодорић Бранимир
Гојић Југослав
Топић Дејан ( Продић Дејан )
Бијелац Младен ( Квржић Славиша )
Босић Бобан

ЗАЈЕДНО ЗА УКРИНУ🔴🔵🔴🔵

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.