Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Укрина уписала нови пораз, стријелци поновно на одмору

Фудбалски клуб ,, Укрина “ овог прољећа никако да обрадује своје симпатизере и навијаче. Претходног викенда одиграно је 23. коло на друголигашком ,, Западу „, а у Чечави је гостовала екипа Слоге из Српца. У једној фер и коректној утакмици десеткована екипа Слоге савладала је домаћу екипу резултатом 0-2 и тако им нанијела шести пораз овога прољећа.

Гости отварају боље утакмицу, те стварају пар изгледних шанси да постигну гол, али на голу Укрине свијетла тачка екипе голман Нинковић поновно је сјајним одбранама као и у претхоним утакмицама држао своју екипу у животу и нади да ће се и остатак саиграча пробудити и заиграти на нивоу какав доликује.

Не лези враже, Укрина је поновно показала своју лошу страну и поновно разочарала све присутне навијаче. Играо се 17. минут утакмице када гости након оправдано досуђеног казненог ударца долазе до предности од 0-1.

У наставку игре видјели смо двије одличне шансе пред голом гостујуће екипе, али играчи Укрине нису успијевали да затресу противничку мрежу.

Нису ни гости остали дужни па су до краја првог полувремена могли стићи и до убједљивије предности, али поновно је Нинковић сјајним одбранама држао своју екипу на минималном заостатку.

У другом дијелу игре покушавали су домаћи да се тргну из зимског сна у коме се очигледно и даље налазе, иако већ првенство увелико траје, али сви покушаји били су очајни.

Велика шанаса пропуштена је у 78. минути утакмице када домаћа екипа ни казнени ударац није успјела реализовати.

У 90. минути гостујући фудбалери постижу свој други гол, што је уједно био и коначни резултат ове утакмице.

Гледајући статистичке параметре много поражавајућих чињеница овог прољећа прати Укрину. На седам одиграних утакмица фудбалери Укрине нису успјели постићи гол из игре, једина два гола овог прољећа постигнута су са 11 метара уз напомену да два казнена ударца нису успјели реализовати. Стријелци су очигледно на одмору од новембра мјесеца, тачније 686 минута прошло је од последњег гола из игре који је Укрина постигла 13.11.2022. године у 34. минути утакмице против екипе Борца из Шамца,

У наредном колу Укрина гостује подно Влашића код екипе Прогреса из Кнежева у суботу 29.04.2023. године.

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.