Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Заједно за јачу Укрину, могуће уплате из иностранства путем IBANA ( SWIFT BIC )

Фудбалски клуб Укрина за своје навијаче и симпатизере који живе ван граница Републике Српске отворио је девизни рачун за уплате из иностранства путем IBANA ( SWIFT BIC ) како би заједничким средствима пружили финансијску помоћ у раду и функционисању нашег најстаријег колектива у Чечави. У наредном тексту доносимо вам објаву са званичне странице ФК ,, Укрина “ :

🆕 НЕШТО НОВО ОД НАШЕГ КЛУБА ЗА НАШЕ ЉУДЕ У ИНОСТРАНСТВУ:

✅ Поштовани наши навијачи, спонзори, симпатизери и сви људи добре воље који живите ван граница Републике Српске, а имате жељу и вољу помоћи рад и функционисање ФК ,, Укрина “ Чечава од сада то можете урадити уплатом путем IBANA ( SWIFT BIC ), а упуте о уплатама из земаља иностранства можете погледати у прилогу.

✅ Поред тога наш вриједни Управни одбор потрудиће се да од прољећа омогући пренос утакмица ФК ,, Укрина “ путем интернета, како би свим нашим мјештанима у иностранству било омогућено да прати наше утакмице, а све то управо можемо заједно уз вашу помоћ.

✅ У циљу што боље информисаности свих вас у иностранству у вези дешавања у ФК ,, Укрина “ убрзо ће бити формирана заједничка група свих навијача из иностранства путем Viber апликације.

ЗАЈЕДНО ЗА УКРИНУ 🔴🔵🔴🔵

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.