Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pod reflektorima 32 ekipe

Na Stadionu malih sportova u Prnjavoru počeo je četvrti turnir u malom fudbalu, posvećen krsnoj slavi grada, Preobraženju Gospodnjem.
Nastupaju 32 ekipe, koje su podijeljene u osam grupa. To je do sada najmasovnija revija majstora malog fudbala posvećena opštinskom prazniku.
-Morali smo da odbijemo prijave četiri ekipe, kako bismo se uklopili u vrijeme kada su nam igralište i rasvjeta na raspolaganju. Stiglo je i mnogo izuzetno kvalitetaih sastava iz Doboja, Modriče, Banje Luke, Čelinca, Tuzle, Jelaha i drugih gradova – rekao je član Organizacionog odbora Igor Šarić.

Najupečatljiviji utisak prve takmičarske večeri ostavila je ekipa Bosna Kompred iz Tuzle, inače jedan od najkvalitetnijih timova u BiH.

Turnir će trajati do subote uveče, kada će se znati ime pobjedničkog tima, odnosno osvajača nagrade vrijedne 2.000 maraka.

 

Padaju favoriti

 

U prve tri večeri turnira u malom fudbalu, koji se u Prnjavoru organizuje povodom krsne slave grada, Preobraženja Gospodnjeg, dogodilo se nekoliko iznenađenja.

Eliminisani su timovi prnjavorskog Trokadera i Borca iz Šibovske.

U osminu finala, poslije borbi u grupama, već su se plasirali: dobojski Auto-komerc, Reveto, Bosnakompred iz Tuzle, Alegro, Ledi Di, Lazina voda, Auto škola "Dule", Nokturno, Jelah, Strijelac iz Palačkovaca, Rakica kop iz Čelinca i banjolučki Geokop.

Na Stadionu malih sportova kod gradske Gimnazije u Prnjavoru, večeras (petak) biće odigrane utakmice osmine finala, a završni dio ove popularne revije, na kojoj su startovale 32 ekipe, biće upriličen u subotu uveče.

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.