Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Asfaltirana dionica Čečava- Nunići

Juče je asfaltirana dionica puta od Čečave do Nunića.

Nakon završenog propusta radovi su na trenutak bili prekinuti zbog vlasničko-političkih razloga. 

Nezvanično saznajemo da su neki vlasnici, koji su članovi drugih stranačkih partija od one koja je na vlasti u Tesliću, osporavali i čak oružjem prijetili izvođačima radova , koji su na poslijetku uspjeli da polože asfalt ali bez odrađenih propusta i drugih popratnih radova-koji bi vjerovatno i bez oga izostali.

 

Pitamo se kako stoje putevi u nastavku, jer je zbog klizišta i odrona skoro je nemoguće doći do Teslića iz Pravca Čečave preko Ukrinice, bar je tako bilo prije sedam dana, da li je šta sanirano- saznaćemo uskoro.

 

 Sample Image

Novi asfalt prema planama

Takvo stanje i ne čudi kada se uzme u obzir da su naši putevi izgrađeni u predizbornim kampanjama i da očigledno nemaju ni dana garancije, a to potvrđuje i asfaltni put koji je položen prije nepunih mjesec dana prema Planama koji je već u kritičnom stanju na pojedinim mjestima jer se rubni dio osuo do ruba asfalta te će nakon prolaska kamiona, koji nemilosrdno izvoze šumu sa tih krajeva, propasti vrlo brzo a na kome je još napravljen prekid od 10-ak metara jer je trebalo da se proširi propust preko manjjeg potočića, ali to je izgleda bila prevelika investicija za Opštinu ili izvođača.

Ništa bolje nije ni na putnom pravcu prema Gornjoj Čečavi gdje saznajemo da građevinski odbor za asfaltiranje tog pravca sačinjen od Čečavaca nije imao "pravo" uvida u Projekat!

 

U svemu tome je bitno je da je taj putni pravc "Kurbanjen" – krv su prolila tri janjeta na  početku 12-og, nastavku i kraju nove trase. Nemamo informacija da li je Odža prisustvovao pošto je to ipak turcizam ali je opštinska vlast bila u punom sastavu!

Sutra je kraj radne sedmice, slijedi dvogodišnji vikend!

 

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.