Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Бобан Смиљанић најбољи спортски радник у 2023. на општини Теслић

Бобан Смиљанић

Синоћ је у кино сали у Теслићу одржана манифестација за избор најбољих спортиста, тренера и спортских радника опстине Теслић у протеклој 2023.години. Наш спортски радник Бобан Смиљанић из Укринице, члан Управе ФК Укрина Чечава, изабран је за најбољег спортског радника на општини Теслић за 2023. годину.

Бобан Смиљанић је рођен 1973. године, ожењен, отац двоје дјеце, ради у Словенији а настањен је у Укриници. Играо је фудбал за ФК Војводу, ФК Пролетер и ФК Укрину. Дугогодишњи је члан скупштине и управе ФК Укрине, а стални је активиста и даје немјерљив допринос у раду и функционисању нашег клуба. Бобан је уложио много новца, труда, залагања и времема, а знао је и директ из Словеније доћи на терен, косити, обиљежавати, припремати да би се могла одиграти утакмица. Велики спортски радник и велики примјер свима нама. Љубав према спорту и жељом да се одржи клуб да постоји и функционише и да опстане да се не угаси.

Бобан је један од најзаслужнијих за дугогодишње функционисање уз остале спонзоре, спортске раднике и донаторе.

Бобан позива и остале људе добре воље да помогну колико су у могућности својим радом на терену, административно и финансијски. Финансијски можете помоћи куповином годишњих карти, спонзорством! Без донатора, спонзора и спортаких радника, клуб не би могао функционисати, а сад је баш потребна помоћ да се одржи клуб и да може даље функционисати!

Награду преузео Бобанов отац

ХАЈМО, ЗАЈЕДНО ЗА УКРИНУ!

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.