Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Javna rasprava u Čečavi i Blatnici

Tokom vikenda u mjesnim zajednicama Čečava (28.11.09.g.) i Blatnica (29.11.09.g.) sa početkom u 16 časova provedena  je javna rasprava o Nacrtu budžeta opštine Teslić za 2010. godinu.
Tokom rasprave u Čečavi, zamjenik načelnika opštine Miodrag Lukić, načelnica odjeljenja za stambeno-komunalne poslove Biljana Marjanović, te šef računovodstva Odjeljenja za finansije Miroslav Topić, su upoznali prisutne sa osnovnim karakteristikama Nacrta budžeta  za iduću godinu, problemima s kojima se susreće aktuelna vlast uslijed naslijeđenog duga iz proteklog perioda, planovima i novim infrastrukturalnim projektima za narednu godinu,kao i nastojanjima opštinske uprave da pronađe optimalan način da raspoloživa sredstva budu racionalno raspodijeljena, te proporcionalno usmjerena ka svakom dijelu  opštine Teslić.

 
Javnoj raspravi koja je održana u Blatnici, pored već pomenutih predstavnika Administrativne službe opštine Teslić prisutnima se obratio i predsjednik Skupštine opštine Teslić  Slavko Škrebić.
Pitanja prisutnih su se uglavnom odnosila na problematiku putne i vodovodne infrastrukture, te načina raspodjele planiranih 3.000.000KM koja će biti usmjerena u izgradnju putne i vodovodne infrastrukture na području opštine Teslić, iz čega su proistekli i određeni prijedlozi, koji su sumirani i koji će biti korišteni pri kreiranju prijedloga Budžeta opštine Teslić za 2010. godinu.
Javna rasprava za područje grada zakazana je za 1.12.2009. godine sa početkom u 17 časova u zgradi bioskopa, dok je u mjesnoj zajednici Pribinić rasprava planirana  5.12.2009. godine sa početkom u 16 časova u zgradi osnovne škole.
 
(teslic.ba)

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.