Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Krsna slava i Dan škole

{youtube}JTxy-qBeB78{/youtube}

Uz prisustvo velikog broja učenika, nastavnika i gostiju, danas je u Osnovnoj školi Jevrem Stanković u Čečavi svečano proslavljen Dan škole i Krsna slava Sv. Ćirilo i Metodije. Kao i ranijih godina, za zabavni dio programa pobrinuli su se članovi folklornih sekcija matične škole u Čečavi i područne škole Kiseljak, u koreografiji njihovih nastavnika, Nataše Mastilović i Branke Malivojević. Svečano je predstavljena i web prezentacija škole , poklon učenika Gradimira Stankovića, koji je u toku školovanja uspješno predstavljao školu na takmičenjima iz informatike, na svim nivoima.

 

Posebne nagrade za postignute uspjehe na takmičenjima dodijeljene su učenicima: Nikolini Smiljanić, Nikolini Tomić, Gradimiru Stankoviću i Dragani Savković.

Za najboljeg učenika generacije proglašena je Dragana Savković.

Vukove diplome dobili su učenici: Tanja Denjiz, Ivana Pavlović i Dragana Savković. Za sportistu godine proglašena je Tanja Denjiz, a za sportistu generacije Ivana Pavlović.

 

Predstavljen je i novi Đački informator u štampanom izdanju, koji obuhvata sve najvažnije aktivnosti u toku protekle školske godine.

 

Svečanom ručku prisustvovali su sveštenici, radnici škole u Čečavi, kao i gosti iz drugih škola, predstavnici MZ Čečava i načelnik odjeljenja za privredne i društvene djelatnosti opštine Teslić, koji je obećao da će Opština i u narednom periodu pomagati rad škole, i da će kao i ovom prilikom, nagrađivati najvrjednije učenike.

Image

Image 

Image 

Image 

 

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.