Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Manje novca za puteve u 2009. godini

Planom budžeta opštine Teslić za 2009. godinu planirano je da za puteve bude izdvojeno pola miliona KM što je za šest puta manje u odnosu na prošlu godinu.

Od tog iznosa polovina je planirana za tekuće održavanje postojećih lokalnih puteva, a druga polovina za nekategorisane puteve i zimsku službu.

 
 

Načelnik opštine Teslić Savo Kasapović rekao je da je ovako mali iznos stavke posljedica stvorenih obaveza u budžetu iz ranijih godina u iznosu od sedam miliona KM, od čega najveći dio čine neizvršene obaveze za puteve.

Kasapović je izrazio nadu da će se eventualnim rebalansom budžeta u toku ove godine iznaći još sredstava za ove namjene, a neki projekti biće kandidovani i kod Vlade RS.

 

U ovoj godini mnoge Čečavce će mučiti neka pitanja iz prošle godine, kao što su:

Kome je trebalo da se izgrade pripreme "navrat-nanos" i da se što prije ispostave situacije na naplatu. Zašto su radnici koji su na putevima od jutra do mraka radili čak i nedeljom danas su na Birou za zapošljavanje.

Čečavci u ovoj godni očekuju da  će rješavanje "stvorenih obaveza" rezultirati novim asfaltnim metrima puta kroz Čečavu!

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.