Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Народни ручак у организацији НДС

Ручак под заставом Српске / Фото: Драган Продић

Данас у 13 часова у Чечави је одржан ”народни ручак” под покровитељством НДС-a (Народна Демократска Странка). Ручак је уједно означио почетак кампање и утрку за Општинске фотеље.

Ручку су, поред чланова НДС-а са читаве општине, присуствовали и руководиоци и симпатизери СНСД-а, који на предстојећим избоима имају заједничког кандидата за начелника – Саву Касаповића, који је такође присуствовао заједно са носиоцем листе Миодрагом Лукићем. Поред Касаповића и Лукића испред СНСД-а, ручку су присуствовали и сви вискоки дужносници НДС-а почевши од Крсте Јандрића, Небојше Швраке, Драгутина Шкребића и других.

Active Image
Скуп је протекао весело, јело се и пило а убрзо након ручка и заиграло коло.

Политичке поруке су биле шаторске обећавајуће, како и приличи оваквим догађајима. Занимљиво је да ни овога пута у Чечави није била истакнута српска застава, која је подигнута са земље и задјевена иза шатора тек послије нашег упита, уз коментар „јебеш заставу“. Чини се да наши политичари нису ни на који начин жељели искушавати опредјељење несрпских присталица из других крајева општине, којих је на ручку било.

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.