Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Stradao radnik, pao sa zvonika

Juče se na gradilištu u Gornjoj Čečavi dogodila kobna nesreća. Šezdesetšestogodišnji Momir Lukić Radnik preduzeća "Vukadinović" d.o.o, iz Doboja, koje izvodi radove na izgradnji novog zvonika,  pao je sa građevine i smrtno stradao.

 

Nesreća se dogodila juče oko 17.00 časova kada se radnik okliznuo sa zvonika na kojem se izvode radovi i pao u crkvenu portu. O tome je policiju obavijestio direktor preduzeća "Vukadinović" Perica Đurđević.

"Smrt je nastupila prilikom nagnječenja mozga zbog povreda i preloma na lobanji. Osim toga, na tijelu su konstatovani prelomi rebara, desne noge i karlice", rekao je šef Odjeljenja za patologiju Opšte bolnice "Sveti Apostol Luka" iz Doboja Ljubomir Curkić.

Iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Doboj saopšteno je da je uviđaj na licu mjesta obavila policija iz Teslića zajedno sa ljekarom mrtvozornikom Doma zdravlja u Tesliću.

 

 

O ovom događaju obaviješten je nadležni inspektor rada i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj, rekla je portparolka CJB Doboj Ljerka Stanimirović.

Tijelo preminulog je prevezeno u prosekturu Opšte bolnice Doboj, gdje će se na osnovu naredbe okružnog tužioca biti obavljena obdukcija.

 

Ovo je veliki šok za mještane Čečave i osjećamo veliku žalost zbog kobne nesreće. Porodici poginulog izjavljujemo iskreno saučešće u ime svih čečavaca, izjavio je predsjednik MZ Dejan Kovačević nakon obilaska  mjesta nesreće.

Saučešće porodici izjavljuje i redakcija portala Čečave.

 

Izvor: cecava.org

Foto: cecava.org 

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.