Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Основна школа Јеврем Станковић испратила нову генерацију матураната

Матуранти / Фото: Синиша Лазић

Основна школа Јеврем Станковић у Чечави испратила је још једну генерацију матураната, односно матуранте деветих разреда. Ове године девети разред је завршило седамнаест ученика, који су својим трудом и залагањем показали одличне резултате.

Ученик генерације је Даријан Стојановић. Вуковци су Сара Ивановић и Даријан Стојановић, а одлични ученици поред њих двоје су још Марија Продановић и Ана Ђукановић. Вук Томић је најбољи спортиста генерације.

Матурска химна

Дефиле матураната одржан је кроз центар Чечаве, што је био посебан тренутак за читаву заједницу. Тања Дењиз, бивша ученица и Вуковац, ове године је одлучила да Вуковцима поклони по књигу са новчаном наградом, као позив и подстрек будућим Вуковцима да се труде и постижу одличне резултате, али и да помажу млађе колеге.

На свечаној церемонији, која је одржана у школској сали, ученицима су уручене дипломе и похвале за њихов рад и постигнућа. Директор школе, пожелио им је пуно среће у даљем образовању и животу, наглашавајући да су ови млади људи понос школе и заједнице.

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.