Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Otvoren put Osredak – Nikolići

Načelnik opštine Teslić Savo Kasapović svečano je otvorio novoizgrađenu dionicu puta Osredak – Nikolići u dužini od 824m u mjesnoj zajednici Čečava zaseok Stupa za koju je utrošeno oko 86.000KM.
Naime, riječ je o dionici za čije asfaltiranje su objedinjena finansijska sredstva Ministarstva poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske u iznosu od 56.000KM i Opštine Teslić 20.000KM dok su građani obezbijedili projektnu dokumentaciju i dio nasipa u iznosu 10.000KM.
 Načelnik opštine Teslić Savo Kasapović tom prilikom je izjavio, da će za njega predstavljati veliko zadovoljstvo ako izgradnja puta doprinese razvoju ovog dijela mjesne zajednice Čečava i ostanku ljudi na ovim prostorima.

 

Šiljak Stojan mještanin zaseoka Stupa i predsjednik građevinskog odbora je rekao da se sa aktivnostima na modernizaciji ove dionice započelo 2005. godine kada je urađen projekat i od tog perioda se postepeno radilo na proširenju puta sa 2.5m na sadašnjih 6m i započelo postepeno raditi na prikupljanju ostale neophodne dokumentacije. Šiljak je ukazao na značaj ovog puta za lokano stanovništvo koje broji oko 150 domaćinstava jer se zaseok praktično nalazi na tromeđi opština Doboj, Prnjavor i Teslić i da će današnjim polaganjem asfalta odlazak do ambulante, škole i prodavnica biti mnogo lakši za stanovništvo.

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.