Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Za terapijski prostor 2,5 miliona marak

Zdravstveno-turistički centar "Banja Vrućica" u Tesliću raspisao je javni oglas za izbor izvođača radova na rekonstrukciji terapijskog prostora u koji će biti uloženo oko 2,5 miliona KM.

Ovo je juče "Glasu Srpske" potvrdio generalni direktor ovog u svijetu poznatog priznatog zdravstveno turističkog centra Dragan Bogdanić.

– Realizacijom ovog projekta biće uređeno oko 4.500 kvadratnih metara terapijskog prostora koji čini osnovu razvoja "Banje Vrućice" od nastanka do danas. Planirano je da našim korisnicima pružimo liječenje i oporavak najsavremenijom medicinskom opremom koja treba da bude nabavljena. Na taj način bi podigli standarde liječenja u oblasti kardiovaskularne, fizikalne, reumatološke, te neurološke rehabilitacije pacijenata – kazao je Bogdanić.

 

Ističući da će Banja Vrućica dobiti jedan od najsavremenijih prostora za fizikalne terapije koji će imati sve potrebne prateće sadržaje, Bogdanić je najavio da će biti izgrađen još jedan bazen za fizikalnu te bazen za kinezi terapiju.

– Uvođenje novih sadržaja znatno će povećati kvalitet i raznovrsnost usluga u Banji Vrućici što će sigurno dovesti još veći broj turista i pacijenata – rekao je Bogdanić.

On je dodao da će terapijski prostor biti povezan sa hotelima, a njegovom rekonstrukcijom predviđeno je i uklanjanje barijera koje su otežavale kretanje pacijenata.

– Akcionim planom predviđeno je da rekonstrukcija terapijskog prostora počne u novembru i da traje do aprila iduće godine do kada bi ovaj posao trebalo da bude potpuno dovršen – naglasio je Bogdanić.

U "Banji Vrućici" očekuju da će 2011. godina biti najuspješnija poslijeratna poslovna godina.

 

Premašen plan

Dragan Bogdanić kaže da će plan od 130.000 prenoćišta za ovu godinu sigurno biti premašen.

– To pokazuje broj ostvarenih noćenja u prvih osam mjeseci koji je daleko iznad plana – naglasio je Bogdanić

(Glas Srpske)

 

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.