Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Празникe посветили очувању животне средине

Прикупљени отпад / Фото: Ђорђе Симеунчевић

Празнични дани су вријеме када се окупља породица, родбина, кумови, комшије и пријатељи да у здрављу, срећи и весељу дочекају и обиљеже дане које поштују и славе.

Група наше омладине је одлучила да протекле празнике посветити бризи о животној средини, па су тако лијеп, сунчан и прољећни дан у празничној атмосфери и лијепом расположењу искористили да покупе смеће дуж путног појаса од моста на Чечавици према Продановићима до скретања за Савковићa гробље – пут познатији као ,,Зекиловине“.

Бојан Ђукић, Ђорђе Симеунчевић, Биљана Продић и Теодора Симеунчевић су у понедељак у лаганој празничној шетњи прикупили 18 врећа смећа и два ТВ пријемника. Ова акција се показала као наставак највеће акције спроведене у чечавском крају ,,Путем пођи у чисту Чечаву дођи“.

Надамо се да су акције у протеклом периоду пробудиле еколошку свијест, односно, да се та љествица подигла на већи ниво и другачији начин размишљања. Поштуј природу, чувај животну средину, НЕ БАЦАЈ СМЕЋЕ!

Ако видите некога да баца смеће на мјесто које није за то предвиђено, позовите Комуналну полицију на број 053/410-570/ и пријавите загађивање животне средине. Ваше фотографије и видео снимке можете анонимно послати и на наш портал.

Прикључи се и ти акцији, очисти животно окружење!

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.