Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Регионални пут за Теслић чека хитну санацију

Регионалним путем Чечава – Теслић, више није сигурно возити, али надлежни ништа не предузимају. Пут је пропао уз ријеку Укрину у засеоку Васићи.

У мјесној заједници кажу да ја о овоме обавијештено предузеће „Путеви РС“, али да никакав одговор нису добили.

„Путеви РС“ су, иначе, постали планетарно познати након подизања наплатних кућица у Гламочанима, на магистралном путу Бањалука – Градишка. За њихово постављање је потрошено око два милиона марака, а за уклањање данас траже преко милион и по КМ. У међувремену, у протеклих 5 година, није наплаћена ниједна марка од возача, али су при томе погинуле три особе.

Рјешавање регионалног проблема можда није тако уносан посао, а могуће је и да се чека почетак наплате акциза на гориво, од 1. фебруара. Прикупљеним средствима ће, најављено је, преко ноћи у БиХ бити обновљена читава саобраћајна инфраструктура. Приде, аутопутеви ће ницати на све стране.

До тада, у сваком случају, возачима препоручујемо да на овој дионици смање брзину, а путовање ноћу избјегавају, како не би случајно налетјели на раднике док поправљају пут.

Вијест је пренио Блиц.

1 Коментар

  • Новинарка вјероватно припада неком одбору локалног СДС-а, кад пореди сеоски пут са проблемом наплатних кућица у Залужанима.
    Све почиње од Општине, па је ред да се дотична распита прво у локалној канцеларији. Чудо није споменут Предсједник.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.