Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Zbog loših ocjena 15-godišnjak otišao od kuće

Petnaestogodišnji dječak Siniša Dragičević iz Banje Luke nestao je u utorak u popodnevnim satima, a ostavio je pismo u kojem roditelje obavještava da odlazi od kuće, pretpostavlja se, zbog loših ocjena.

U pismu, koje je ostavio u knjizi u svojoj sobi, navodi da nije dovoljno dobro dijete, da ga zaborave i da će, kada roditelji to budu čitali, on već biti daleko.

Banjalučka policija je raspisala potragu te pozvala građane da pomognu ukoliko imaju bilo kakve informacije o ovom učeniku 9. razreda Osnovne škole “Ivan Goran Kovačić”. 

 

Sinišini roditelji ispričali su da se dječak jučer nije pojavio u školi, nakon što je u podnevnim satima izašao iz kuće u banjalučkom naselju Lazarevo (Budžak).

Učeniku iz škole je rekao da neće doći na prvi sat i od tada mu se gubi svaki trag.

Roditelji Drago i Zorica navode da je dječak miran, povučen i dobar i putem medija pozvali su ga da se vrati kući.

Kao moguće mjesto gdje je mogao da ode spominje se mjesto Čečava kod Teslića, o kojem je sam Siniša govorio prije nekoliko dana, ispričali su roditelji.

Pretpostavljaju da su lošije ocjene razlog dječakovog odlaska od kuće jer je njegova majka namjeravala da ode do škole da se informiše kako uči.

Siniša Dragičević visok je oko 180 centimetara, plav, prilikom nestanka imao je na sebi crnu majicu kratkih rukava, teget trenirku, plavi duks s kapuljačom, s uzdužnim crnim prugama, bijele patike i crnu školsku torbu. 

 

(FENA)

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.