Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Korak do uspjeha

 

Izložbom pejzaža, kojima su se predstavili učenici i nastavnici iz Republike Srpske, Izložbeni prostor "Koraci" otvara već četvrtu godinu vrata kreativnoj mladosti, ali i starijim zaljubljenicima  u kist i boje, da pokažu šta umiju.

Da je ova zanimljiva i, s obzirom da se nalazi u Administrativnom centru Republike Srpske, neuobičajena galerija opravdala postojanje, svjedoče srednjoškolci koji su u "Koracima" prvi put predstavili svoj stvaralački rad javnosti a potom se opredijelili da im to bude životni poziv i danas studiraju likovnu umjetnost, dizajn ili arhitekturu na univerzitetima kod nas i u regionu.

Od šest stotina radova učenika osnovnih škola pristiglih na konkurs, nagrađen je jedan, a osam mladih autora, među kojima i učenica O.Š "Jevrem Stanković" iz Čečave Suzana Suvajac,  dobili su specijalno Priznanje Ministarstva prosvjete i kulture, za kreativnost i ljubav prema likovnom izrazu, a njihovi radovi predstavljeni u izložbenom prostoru "Koraci" gdje će posjetioci biti u prilici da ih vide do 15.03.2011. godine.

Image

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.