Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ne znaju za neopravdane izostanke

Načelnik opštine Savo Kasapović razgovarao je s učenicima 4/3 razreda Srednje mješovite škole „Nikola Tesla“, koji su u dosadašnjem školovanju ostvarili zapažene rezultate, a pri tome nisu imali nijedan neopravdan izostanak.

Istim povodom u Tesliću je boravila i načelnica Odjeljenja za srednje obrazovanje u Ministarstvu prosvjete i kulture RS Slavica Kuprešanin, koja je naglasila da je Ministarstvo prethodnih godina pratilo rad ovog odjeljenja i da je povodom toga odlučeno da odjeljenje kao nagradu za taj izvanredan rezultat bude nagrađeno jednim jednodnevnim izletom po vlastitom izboru.

 

 Na sajtu vlade je objavlejna vijest o odjeljenjima bez ijednog izostanka sa nastave a koji su za taj rezultat dobili vrijedne nagrade. Među njima nažalost nisu srednjoškolci iz Teslića.

 

Načelnik opštine Savo Kasapović je pohvalio odjenjenje i njegovog razrednog starješinu, izrazivši želju da tokom budućih studija nastave sa ovom praksom, tj. da budu najbolji. Takođe, načelnik je je pozvao buduće studente da se po završetku studija vrate u Teslić kao potencijal koji će kadrovski graditi ovu opštinu, dodavši, da će u narednom periodu uspjesi ove vrste biti više vrijednovani, te da će opština Teslić adekvatno odgovarati na postizanje sličnih rezultata.

(teslic.ba)

 

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.