Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Не знају за неоправдане изостанке

Начелник општине Саво Касаповић разговарао је с ученицима 4/3 разреда Средње мјешовите школе „Никола Тесла“, који су у досадашњем школовању остварили запажене резултате, а при томе нису имали ниједан неоправдан изостанак.

Истим поводом у Теслићу је боравила и начелница Одјељења за средње образовање у Министарству просвјете и културе РС Славица Купрешанин, која је нагласила да је Министарство претходних година пратило рад овог одјељења и да је поводом тога одлучено да одјељење као награду за тај изванредан резултат буде награђено једним једнодневним излетом по властитом избору.

На сајту владе је објавлејна вијест о одјељењима без иједног изостанка са наставе а који су за тај резултат добили вриједне награде. Међу њима нажалост нису средњошколци из Теслића.

Начелник општине Саво Касаповић је похвалио одјењење и његовог разредног старјешину, изразивши жељу да током будућих студија наставе са овом праксом, тј. да буду најбољи. Такође, начелник је је позвао будуће студенте да се по завршетку студија врате у Теслић као потенцијал који ће кадровски градити ову општину, додавши, да ће у наредном периоду успјеси ове врсте бити више вриједновани, те да ће општина Теслић адекватно одговарати на постизање сличних резултата.

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.