Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Обојене Боје и Ја

Нова збирка пјесама “Обојене Боје и Ја” Раде Стјепановића је управо изашла. Издавач је издавачка кућа Нова ПОЕТИКА из Београда. Преко педесет пјесмица је у оквирено у квалитетном тврдом повезу с прелијепим дизајном.

Ова књига је идеална за све љубитеље добре поезије! Збирка пјесама је испуњена агонијом, меланхолијом, анархијом, носталгијом и љубављу. Неке од ових пјесама ће вас насмијати до суза а неке ће вам богами натерати сузе на очи.

Збирку можете купити на следећем линку.

БИОГРАФИЈА: Раде Стјепановић је рођен у малом селу Растуша, општина Теслић, гђе је провео већи дио своје ране младости. За вријеме распада бивше Југославије са својом породицом одлази у Њемачку а затим у Америку гђе је тренутно настањен. Иако је давно отишао из свог родног села, никада га није заборавио. Чезња за мирисом покошене траве, препечене проје и прашњавог пута се могу виђети кроз стихове његових пјесама.

Поред љубави за умјетносћу посебно графичким дизајнирањем чиме се тренутно бави, Раде је од малих ногу био заљубљен у поезију. Као ђечак још у основној школи писао је пјесмице за малу ђецу. Међутим, у другом дијелу живота одлучује се више посветити поезије и љубави за писањем. Тако се родила и његова прва збирка пјесама “Обојене Боје и Ја”.

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.