Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Posjeta predsjednika

Predsjednik Republike Srpske dr Rajko Kuzmanović boravio je u posjeti opštini Teslić i tom prilikom je razgovarao sa načelnikom opštine Teslić, Savom Kasapovićem.
Razgovori koji su vođeni bili su prvenstveno posvećeni aktuelnim društveno-ekonomskim pitanjima u opštini Teslić, kao i projektima koji su predviđeni programima kapitalnih ulaganja.
Predsjednik Kuzmanović je istakao, da je  Teslić jedna od opština koja ima izuzetnu perspektivu i jedna od onih, u kojoj postoje značajni planovi za razvoj, gdje se ne radi ništa stihijno. Naglasivši, da su Skupština i načelnik opštine uradili mnogo poslova koje druge opštine nisu uspjele. Predsjednik Kuzmanović je naglasio, da će dva projekta hitno dobiti njegovu podršku i da će preko Vlade RS intervenisati u tom smislu, a to je veće ulaganje u putnu mrežu, tj. određene kategorisane puteve koji treba da se završavaju i s druge strane, na podršku u sferi poljoprivrede, u smjeru poboljšanja prerađivačkih kapaciteta, a i otvaranja mogućnosti, da bi poljoprivrednici mogli dobiti određene subvencije i podsticaje za razvoj.


      


Načelnik opštine Kasapović, je izrazio zadovoljstvo posjetom predsjednik Republike Srpske, a posebno kostruktivnošću razgovora koji su vođeni o pitanjima i problemima koji opterećuju opštinu Teslić. Ističući, spremnost koju je iskazao predsjednika Kuzmanovića, u smislu intervencije kod nadležnih organa kako bi se opština Teslić bolje tretirala u pogledu pomoći, a koja bi se prvenstveno odnosila na rješavanje infrastrukturalnih problema i problema poljoprivrednih proizvođača.
Po završetku sastanka, predsjednik dr Rajko Kuzmanović prisustvovao je krsnoj slavi opštine Teslić, Sabor Svetog Arhangela Gavrila i činu lomljenja slavskog kolača. 
 
(TESLIC.BA)

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.