Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

„Masakr teslićkog drveća“

Ovako glasi gurupa na Facebook-u , koj je otvorena povodom najnovije akcije opštinske vlasti u Tesliću.

Kakav je stav o sječi drveća zauzelo preko 800 članova, pročitajte u nastavku!

 

"Ovih dana smo svjedoci ne kontrolisane i krajnje ne profesionalne sjece Teslickog drveca,jednog od simbola Teslicke glavne ulice i naseg grada! Nova vlast (do sada najgora u istoriji naseg grada) je imala “previše objašnjenja” za tu sumanutu odluku. “Oboljela stabla”, koja se svaki čas mogu srušiti i tako ugroziti živote građana, novi projekat uređenja grada i ko zna šta sve…????
Svaki prolaznik se moze uvjeriti da se radi o potpuno zdravom drvecu koje je osjeceno ili cije su krosnje osjecenje bez ikakvog oblikovanja,krajnje ne profesionalno a glavna ulica zajedno sa osjecenim granama koje danima stoje na cesti pretvorena u seoski sokak!

ZAŠTO NACELNIK SJEČE DRVECE?

Da bi dobili odgovor na ovo pitanje moramo se vratiti u lopovsku kampanju SNSD-a koji je Teslickim tajkunima u zamjenu za glasove obecao novac!!
Za one koji ne znaju JEDNO IZMASAKRIRANO STABLO KOSTA NASU OPSTINU CJELIH 180KM!!!! Sad zamislite koliko je para utroseno u ovaj "RUGLO PROJEKAT" koji vrsi firma bliska nasem nacelniku i sadasnjoj vlasti i kojoj se nazalost na ovaj nacin (preko grbace naseg grada i nasih gradjana) isplacuje taj nazovi izborni dug!!???
SRAMOTA!!!"

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.