Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Sastanak sa predstavnicima PS Teslić

27.08.2010. godine u sali za održavanje sjednica Skupštine opštine Teslić, održan je sastanak između predstavnika Policijske stanice u Tesliću, opštinskog rukovodstva i predsjednika savjeta mjesnih zajednica.

          Razgovori su vođeni oko aktivnosti i organizacije predstojećih parlamentarnih izbora, organizaovanja javnih skupova, saradnje sa Policijskom stanicom Teslić, a sve u cilju očuvanja javnog reda i mira, kao i zaštite lične i imovinske sigurnosti građana tokom predstojeće izborne kampanje, a i samih izbora. Takođe, prisutni predstavnici savjeta mjesnih zajednica su upoznati sa pravima, obavezama i dužnostima koje preuzimaju kao potencijalni organizatori skupova, a koje proističu iz Zakona o javnom okupljanju.

 

Načelnik opštine Teslić Savo Kasapović je izjavio, da je sastanak održan u nastojanju intenziviranja saradnje i usaglašavanja daljih koraka između policijske stanice, opštinske uprave, kao i predsjednika mjesnih zajednica sa ciljem da predstojeći opšti izbori, i skupovi koji će se održavati u predizbornom periodu prođu u najboljem redu, precizirajući,  da se razgovaralo o tehničkim pitanjima organizacije i zadataka koje ima policijska stanica kao i mjesne zajednice prilikom održavanja skupova i samih izbora koji će biti sprovedeni u prostorijama mjesnih zajednica.

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.