Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Strategija razvoja

10.12.2009. godine na Banji Vrućici kod Teslića povodom izrade dokumenta Strategije razvoja opštine Teslić za period 2010 – 2015. godine održan je sastanak na kojem su prisustvovali predstavnici OSCE-a Doboj (lider partner) na čelu sa gospodinom Bojanom Šnablom, KPOR-a (Komisija za planiranje opštinskog razvoja) i Partnerske grupe (predstavnici društveno – privrednog miljea opštine Teslić).
Tema sastanka je bila razrada pojedinih stavki razvojne strategije opštine, gdje su prisutni svojim sugestijama, prijedlozima i komentarima nastojali da doprinesu što kvalitetnijem kreiranju ponuđenog dokumenta. Značajan broj pristiglih sugestija i prijedloga je prihvaćen od strane KPOR-a i biće ugrađen u konačnu verziju dokumenta, koja će biti upućena na naredno zasjedanje Skupštine opštine Teslić na razmatranje i usvajanje.

 


Zamjenik načelnika opštine gospodin Miodrag Lukić, prisutne je upoznao sa trenutnim stanjem, daljim smjernicama u radu i praktičnoj primjeni ovog dokumenta, te značajem ovog dokumenta koji se prvenstveno ogleda u stvaranju  jasne artikulacije pravaca i ciljeva razvoja cjelokupne opštine Teslić i njihove sistematske realizacije, te ostvarenju  uslova za apliciranje i dolazak do sredstava IPA fondova (instrumenti predpristupne pomoći).

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.