Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Sve spremno za zimsku sezonu

Dolazak hladnijeg vremena, led i najavljene snježne padavine spremno će biti dočekane od strane zimske službe jer je sve spremno za nadolazeću zimsku sezonu, poručeno je iz opštinske uprave.

Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove, inače zaduženo za organizaciju rada zimske službe kao i nadzor nad izvođenjem radova provelo je neophodnu proceduru te izvršilo izbor najpovoljnijeg izvođača radova u pogledu čišćenja snježnih padavina na prostoru teslićke opštine.

 

U vezi sa tim, načelnik opštine Teslić, Savo Kasapović, rekao je da iako program održavanja još nije usvojen, kao i ranijih godina, biće predloženo da iz opštinskog budžeta u tu namjenu bude izdvojeno oko 120.000KM. Kasapović je istakao da zbog pogodnih vremenskih prilika u pogledu izdvajanja za zimsko održavanje do sada nije utrošena nijedna marka, te da postoji mogućnost da predviđena sredstva ne budu sva utrošena jer je već kraj novembra, ali da su u svakom slučaju sprovedene sve aktivnosti kako bi se spremno dočekale zimske padavine „Provedena je tenderska procedura i izabran najpovoljniji izvođač radova tako da je sve spremno za nadolazeću zimsku sezonu" – zaključio je Kasapović.
Radovi održavanja lokalnih i nekategorisanih puteva u zimskom periodu na prostoru opštine Teslić  povjereni su A.D. „Niskogradnji" iz Teslića, a na području gradske zone radove će obavljati KP „Komunalac" iz Teslića.
Više informacija o radu zimske službe možete pronaći u Vodiču za rad zimske službe opštine Teslić (preuzmi)  

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.