Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Usvojen rebalans budžeta za 2009. godinu

10. redovno zasjedanje Skupštine opštine Teslić proteklo je u demokratskoj i konstruktivnoj raspravi, što je rezultiralo donošenjem nekoliko značajnih odluka.
U prvom redu, to je usvajanje Odluke o usvajanju rebalansa budžeta za 2009. godinu, koja je pobudila najveće interesovanje odbornika i oko koje je vođena najduža rasprava. Ujedno je za septembar najavljen i novi Rebalans budžeta kada se očekuje pomoć Vlade Republike Srpske i kreditna sredstva Investiciono-razvojne banke koja će biti usmjerena u infrastrukturalne radove na području opštine Teslić.

 
U toku sjednice usvojene su još:
-Odluka o određenju radnog vremena trgovinskim objektima i zanatsko-preduzetničkim radnjama, te Odluka o određivanju radnog vremena u ugostiteljskim objektima na području opštine Teslić;
-Odluka o usvajanju Programa stambenog zbrinjavanja najugroženijih porodica Roma u Tesliću.  U realizaciji ovog Programa, Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice će učestvovati sa sredstvima u vrijednosti 134.400.00KM, dok će opština Teslić obezbijediti sredstva u vrijednosti od 33.600.00KM.
Sljedeće zasjedanje Skupštine je najavljeno za septembar mjesec.

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.