Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Фудбалски спектакл на прослави 40. година Укрине, гост београдска Црвена звезда.

ФУДБАЛСКИ ПРАЗНИК У ЧЕЧАВИ ВЕЛИКАН ЈУГОСЛОВЕНСКОГ И СВЈЕТСКОГ ФУДБАЛА НА ПРОСЛАВИ 40. ГОДИНА УКРИНЕ 1982-2022

Дана 26.06.2022. године челни људи ФК ,, Укрина “ исписаће нове странице историје клуба, јер ће те јунске недјеље Чечава бити домаћин најтрофејнијем југословенском клубу, прваку Европе и Свијета, славној београдској Црвеној звезди.

Почетак утакмице заказан је за 17:00 часова, а на терену поред славних фудбалера београдског великана који су својим потезима и мајсторијама мамили уздахе свих нас пратећи утакмице поред ТВ екрана, имаћемо прилику да у дресу Укрине уживамо у потезима играча који су наступали за ,, 4. јул “ из Чечаве, клуб који је основан 1982. године, а да би 1997. године на иницијативу мјештана Чечаве, Растуше и Укринице промијенио име у ФК ,, Укрина “, као и у потезима играча који су кроз 40. година постојања клуба у Чечави оставили упечатљив траг на зеленом терену.

Имена која ће тога 26.06. обући дрес Укрине и одиграти пријатељску утакмицу са Црвеном звездом биће:

-Играчи који су носили дрес ,, 4. јула “, између осталога на терену ће бити први капитен екипе Продић Вид, Продановић Раде, Бјегојевић Мирко, Топрек Остоја, Савковић Милорад-Мијад, Бјегојевић Бошко, Смиљанић Бобан…

-Играчи који су носили дрес од 1997 па на даље:

Душко Пејичић, Милорад Дакић, Зоран Ђекановић, Мирко Липић, Божидар Лазић, Никица Јовичић, Недељко Нунић, Данијел Петровић, Небојша Пајкановић, Владо Видаковић, Душан Стокић, Горан Горичанац, Јанко Кокић, Младен Вуковић, Миладин Девић, Драган Ђукановић, Драган Продић, Дарио Јотановић, Славиша Квржић, Горан Продић, Синиша Којић, Дејан Продић…

Улазнице за ову утакмицу продаваће се по цијени од 5 КМ, а исте ће бити пуштене раније у продају, а свака купљена улазница стиче право учествовања у наградној игри, а извлачење добитника биће обављено у паузи између два полувремена утакмице.

Подсјетимо се прије пуних 20. година, 2002. године Укрина је угостила екипу ветерана београдског Партизана пред скоро 1000 љубитеља фудбала, а резултат је био 1-1.

Из Укрине желе да се захвале прије свега господину Предрагу Марковићу који је много учинио да Црвена звезда дође на прославу 40. година постојања клуба у Чечави, а затим Општини Теслић и начелнику Милану Миличевићу, као и Туристичкој организацији општине Теслић који су помогли у организацији и препознали колики значај има овај догађај за наш крај.

Поред наведених догађај ће знатно помоћи компанија ,, Carlsberg “ која је обезбиједила награде, чији ће добитници бити извучени на полувремену утакмице, а читаво вријеме поред трибина продаваће се точено пиво ,, Тuborg “ за посјетиоце.

Из Укрине позивају све љубитеље фудбала да дођу у што већем броју како би заједно увеличали овај догађај и прославили 40. година постојања клуба и акитвног фудбала у Чечави.

Ово је сигурно фудбалски празник за све нас у Чечави и околини, јер долазак Црвене звезде велика је ствар за све љубитеље фудбала, а клуб који постоји 40. година на лијеп начин ће обиљежити свој јубилеј.

Сматрамо да је ово одличан начин да Укрина покаже шта се све десило у клубу у периоду када смо прије пар година преузели клуб, те ће и ова утакмица против ветерана Црвене звезде остати уписана златним словима заједно са свим успијесима које је клуб остварио у протеклом периоду.

Ово ће бити уједно и прилика да се ветерани Укрине заједнички опросте од чечавске публике, јер је чињеница да ниједан бивши првотимац није одиграо опроштајни меч наводе из клуба за наш портал.

Из Управе клуба очекују да и популарне Звездине Делије из наших крајева, али и других мјеста направе спектакуларну атмосферу, јер ипак не долазе ветерани Црвене звезде сваки дан у Чечаву.

Што се тиче саме утакмице, снимање је обезбиједио Синиша Лазић, који ће објективом своје камере забиљежити овај историјски догађај, а са коментаторске позиције екипе ће публици представити водитељ Горан Стојановић.

Једно је сигурно, а то је да нас очекује фудбалски спектакл који ће се годинама препричавати како је те јунске недјеље Укрина имала част да угости славну београдску Црвену звезду.

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.