Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Хуманост на дјелу, Укрина прикупила 1412 КМ од улазница

У недељу су омладинци Укрине одиграли своју последњу првенствену утакмицу у оквиру Омладинске лиге ГФС Добој за сезону 2020/21.

Противник у овом колу екипи Укрине била је екипа Руданке.

Као што смо већ најављивали данима прије, ова утакмица протекла је у знаку хуманости, односно сав приход од продатих улазница намијењен је за хуманитарну акцију под називом ,, ЗА ТАМАРИНО ЉЕПШЕ ДЈЕТИЊСТВО “ коју је Укрина, заједно са ПД ,, Визант 74274 “ Чечава , КУД ,, Душан Станковић “ Чечава и порталом Чечава.орг покренуо за нашу петогодишњу дјевојчицу Тамару Лукић, дјевојчицу која има проблема са деформитетом десне ноге, а за чију операцију су потребна новчана средства.

Цијена улазнице за ову утакмицу Омладинксе лиге износила је 2 КМ, а укупно је продато 706 улазница, те је прикупљено 1412 КМ

Ово је уједно била прва у низу акција које нам слиједе за Тамару, са којом смо показали своју солидарност и хуманост. А ми вам се свима захваљујемо на узетом учешћу у овој хуманитарној акцији.

У једној фер и коректној утакмици екипа Руданке показала је већи труд и жељу за побједом, те је на крају заслужено славила против екипе Укрине резултатом 1-2.

На крају сезоне омладинска екипа заузела је сјајно друго мјесто на табели са 37 освојених бодова, те гол разликом 63:23 у 18 одиграних кола, те показала да поред сениорског тима, наше село има одличан и омладински погон.

Из клуба истичу:

Можемо као клуб бити поносни јер смо након дужег временског периода реактивирали омладински погон, те омогућили нашој дјеци тренажне процесе и лигашко такмичење, кроз које су стекли нова пријатељства и познанства, као и такмичарско искуство које ће им бити потребно у будућим фудбалским корацима.

По завршетку утакмице представници нашег клуба у сарадњи са компаниом Carlsberg подијелили су 30 лопти најмлађим посјетиоцима на утакмици.

ЗАЈЕДНО ЗА УКРИНУ 🔴🔵🔴🔵

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.