Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Лаку ноћ фудбале, да ли фудбал губи свој смисао због ,, људи “ у црном који годинама мешетаре и праве лакрдију на фудбалским теренима.

КАКО ОСЛОВИТИ, КАКО НАЗВАТИ ОВО СВЕ, ДА ЛИ СМИЈУ НАДЛЕЖНИ ИЗ ПФС ДОБОЈ ПРЕГЛЕДАТИ СНИМАК АКО ГА УОПШТЕ БУДЕ БИЛО, ДОБОЈСКЕ БУЏЕТЛИЈЕ ,, ПОЛОЖИЛЕ ИСПИТ ЉУДСКОСТИ “ :

,, Утакмица “ 13. кола између Требаве из Осјечана и Укрине из Чечаве била је све само ово са почетка ове реченице НЕ.

Да ствари додатно кулиминирају побринуо се двојац судија ,, буџетлија “ из Добоја. Један машиновођа из ЖРС, други чувар у КПЗ-у.
ДРУГОМ АСИСТЕНУ ЧАСТ И ПОШТОВАЊЕ!
Нећемо их именовати прочитајте их сами на фотографији из COMET-а ( систем за управљање фудбалским такмичењима на простору БиХ ).

Хладно, кишовито и вјетровито вријеме у подножју древног брдашцета Требава у тамошњем селу Осјечани било је мјесто данашњег сусрета некадашњих друголигаша. Са једне стране домаћа екипа Требаве, а са друге екипа Укрине из Чечаве.

Домаћини просјечна екипа нећемо их много коментарисати, али нагласићемо и још поновно написати исту ријеч овога пута великим словима НАГЛАСИЋЕМО част играчима домаће екипе, а изузећемо двојицу павијана, додуше један има језик до пода 90. минута и ту је ,, прејак “, али је опет коректан тип. Онај други обични клошар, уличар који би се шакетао, најуже чланове породице помињао, звао на хрвање, тучу, потезао шаке у току утамице који ни колико је црно под ноктом културе нема. Искључен је када је набијао на ону ствар нашу клупу, а да би након тога звао помоћног тренера на обрачун да покаже како је он ,, велики “, а у ствари не зна, додуше вјероватно нема чим да размишља да је толико мали да ни сам није свјестан свега тога.

Било како било главну ријеч водио је двојац у црном, они који годинама нису даље са терена ПФЛ Добој отишли, што довољно говори о свему томе и о каквим ,, судијама “ је ријеч.

Домаћа екипа долази у вођство у 24. минуту утакмице.

Наставак игре доноси нам низ лакрдије и низ смијешних одлука машиновође који је за 90 минута утакмице направио километра колико и онај малени дјечак што је снимао ову утакмицу.

Неколико картона за госте и ,, прекршаја “ које је само машиновођа видио и његов први асистен било је апсурдно и смијешно, а да не спомињемо потезање шаке домаћег играча након што му је капитен наше екипе одузео чисту лопту што машиновођа наводно није видио, те пролази без санкција за овај потез.

На полувријеме се отишло са минималним резултатом од 1-0.

Други дио игре доноси нам тек врхунац свега онога чему се могло наслутити чим су поједини добили да суде ову утакмицу.

У 61. минути капитен наше екипе Квржић добија црвени картон, односно други жути, први добио само из машиновођи знаних разлога уз консултацију са радником КПЗ-а.

У 69. минути Васиљевић добија други жути картон, односно црвени. Однос снага 11 на 8, јер је претходно у обећавајућем нападу Вујичић задобио повреду након које је остао лежати на земљи, те био приморан да напусти игру након указане љекарске помоћи.

Шанси пред головима и није било, гости са седам играча у пољу и голманом, а домаћини нису могли направити знатне прилике.

Играо се 79. минут утакмице горе наведени уличар, клошар улази у вербални сукоб са Липићем, те му упућује низ погрдних ријечи и пријетњи, те га позива да се обрачунају да му ,, баја “ покаже ко је главна ,, фаца “ у селу.

Након тога исти силеџија добија други жути картон, односно црвени, а приликом напуштања терена за игру поновно нашу клупу позива на хрвање и тучу, јер је он ,, фаца “ и њега се све пита.

Домаћа екипа стиже до другога гола у 80. минути утакмице.

Трећи гол домаћи постижу у 89. минути из офсајд позиције и након играња руком, што је наравно машиновођи наводно промакло.

Због инцидента из 79. минуте позвани су припадници МУП-а који пристижу при крају утакмице на терен. А занимљива чињеница јесте да један од поменуте двојице припадника МУП-а са рукама у џеповима онако нелуктурно обраћа се нашој екипи са ријечима цитирамо ,, Шта је, шта је било, шта ОЋЕТЕ, ко да је НЕЂЕ боље, ко нас је узнемирио и звао да дођемо “ .

Домаћој екипи честитке на побједи, заслуженој не можемо рећи, али побиједили су ипак.

Окрећемо се наредном сусрету и двобоју да екипом Вучијака из Мајевца.

ЗАЈЕДНО ЗА УКРИНУ 🔴🔵🔴🔵

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.