Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Након пораза Обудовцу, Укрина ће прву прољетну побједу тражити против добојског Жељезничара

У суботу 16. марта са почетком у 14 часова, одиграће се утакмица на стадиону 15. април у Добоју. Домаћи Жељезничар ће угостити екипу Укрине у оквиру 17. кола РФЛ Центар. Друго коло у прољетној полусезони носи поновно гостовање наше екипе. У прошлом колу, наша екипа је гостовала у Обудовцу код екипе Црвене звијезде. Одиграна је фер, коректна и борбена утакмица, а наши фудбалери су у 95 минуту остали без бода, будући да су домаћи фудбалери неспретну интервенцију иначе веома расположеног голмана Маријановића, искористили и оставили бодове. Лист је окренут, првенство иде даље, тако да нас очекује поновно гостовање. Нема предаје унапријед! Фудбалери морају изаћи подигнуте главе и борити се за грб Укрине, јер то овај клуб заслужује.

Статистика је на страни Укрине у међусобним сусретима. Укрина је уписала 3 побједе и 1 неријешена утакмица. У Чечави је побјеђивала резултатом: 2:1, 5:0, те у јесењем дијелу неријешено 1:1, док је у Добоју Укрина побиједила 2:4.

Жељезничар се налази на 3. мјесту са 33 бода, док је Укрина на 13.мјесту са 17 бодова.

Потребнији су бодови Укрини у борби за опстанак и статистика је на страни наших фудбалера, тако да се од њих очекује да истрче на терен подигнуте главе, одиграју утакмицу на високом нивоу и промијене менталитет екипе којој је потребно мало да се отргне и крене на побједнички колосјек.

Позивамо навијаче, посматраче, симпатизере да дођу на утакмицу у Добој на стадион жељезничара, „15. Април“ у суботу 14:30 часова.

ЗАЈЕДНО ЗА УКРИНУ!!!

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.