Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Пораз на почетку друголигашког запада, мркоњићка Слобода савладала Укрину

Гостовање у Мркоњићу / Фото: Синиша Лазић

Протеклога викенда кренула је нова фудбалска сезона на друголигашком западу, а наша екипа у оквиру првог кола гостовала је у Мркоњић Граду код екипе Слободе. У једној фер и коректној утакмици, домаћа екипа сасвим заслужено савладала је нашу екипу.

Домаћа екипа један од главних фаворита за улазак у Прву лигу РС, славила је против наше екипе резултатом 4-1.

Иако су домаћи фудбалери били јачи у свим сегментима игре, нису се ни наши момци олако предавали на терену, те су се борили до последњег судијског звиждука.

Први гол на утакмици виђен је у 15. минути када домаћа екипа долази до вођства од 1-0.

Напади домаће екипе били су учестали, али наши момци успијевали су да спријече покушаје домаћих фудбалера. Играо се 21. минут када домаћа екипа долази до предности од 2-0.

И поред резултатског заостатка нису наши момци клонули, покушавали су да се врате у игру.

ИГРАО СЕ 32. МИНУТ УТАКМИЦЕ, КАДА НАКОН ЈЕДНЕ ФИНЕ АКЦИЈЕ НАША ЕКИПА ДОЛАЗИ ДО СМАЊЕЊА РЕЗУЛТАТА 2-1, А ПРВИ ИСТОРИЈСКИ ГОЛ ЗА НАШУ ЕКИПУ ПОСТИГАО ЈЕ СИНИША КОЈИЋ, НАКОН АСИСТЕНЦИЈЕ ДРАГАНА ВУЧИЋА.

Након постигнутог гола, прилику да се резултат изједначи пропушта Драган Вучић, чији ударац одлази пар центиметара поред гола.

Када се чекао крај првог полувремена домаћа екипа долази до предности од 3-1, те на одмор одлази са два гола предности.

У другом полувремену иста слика као и у првом, домаћа екипа потпуно је оправдала улогу фаворита, њихове бројне покушаје заустављали су наши фудбалери, те Бјеличић својим одбранама.

У 63. минути домаћа екипа постиже свој четврти гол на утакмици. До краја утакмице промјене резултата није било. И поред пораза од изузетно јаке екипе наши момци показали су своју борбеност и тимску сложност на терену.

У наредном колу пред домаћом публиком у нашој Чечави, наша екипа угостиће екипу Горице из Шипова, а утакмица се игра у недељу 22.08.2021 од 17:30 часова, а ми позивамо све наше навијаче, љубитеље фудбала да дођу и пруже подршку нашој екипи у борби за прве бодове на друголигашкој сцени.

Велико хвала упућујемо нашим навијачима који су заједно са нама путовали у Мркоњић Град. Захвалност упућујемо Горану Ђекановићу власнику ресторана Миленијум, који је обезбиједио пиће за екипу у току повратка из Мркоњић Града. А велико хвала упућујемо Милану Милашиновићу који је обезбиједио вечеру за нашу екипу при повратку у Чечаву, те кафе бару Бисер на обезбијеђеном пићу.

ФК ,, Слобода “ М. Град 4-1 ФК ,, Укрина “ Чечава ⚽️ Синиша Којић ( ас. Драган Вучић )

САСТАВ🔴🔵🔴🔵
Бјеличић Дејан
Бијелац Младен ( К )
Квржић Славиша
Новић Драган
Тодорић Бранимир
Стојановић Жељко
Продановић Александар
Кулага Далибор ( Продић Дејан )
Гојић Југослав ( Боро Јовић )
Вучић Драган ( Босић Бобан )
Којић Синиша
ЗАЈЕДНО ЗА УКРИНУ🔴🔵🔴🔵

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.