Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Укрина креће у поход на Другу лигу у фудбалу

Након скоро два мјесеца паузе због пандемије корона вируса, фудбал се наредног викенда враћа на велика врата.

Сјај и понос нашег села, један од спортских клубова који биљежи сјајне резултате у протеклих неколико сезона, а долази са општине Теслић, јесте наш фудбалски клуб Укрина из Чечаве.

Сложност, велики труд и рад, много пожртвовања и одрицања красе овај колектив у коме влада велика љубав према ономе што раде, љубав и жеља да се нешто позитивно дешава у нашем селу, нешто што људе чини срећним.
Можемо слободно рећи за наше мјештане утакмице Укрине су попут оних великих утакмица Лиге шампиона које могу гледати путем ТВ-а, јер влада огромно интересовање за сваку утакмицу и огромна подршка која даје додатни елан и вјетар у леђа момцима који са поносом на грудима носе дрес Укрине.

Након новог модула лиге која је подијељена на два дијела са по осам клубова: лига за првака и лига за опстанак, Укрина као другопласирана екипа Регионалне лиге ФС РС – Центар налази се у групи ,, лига за првака “, те самим тим има могућност пласмана у већи ранг.

Слиједи нам седам нових кола у овом формату лиге од којих Укрину очекују 4 утакмице на домаћем терену и 3 утакмице у гостима.

Битка за бодове креће већ наредног викенда на домаћем терену.

У суботу 01.05.2021 са почетком у 16:30 часова, Укрина у Чечави дочекује екипу Хајдука из Кожуха у првом колу лиге за првака.

Битка за Другу лигу ФС РС креће, нека се од наредне сезоне игра друголигашки фудбал у Чечави, јер то ови момци заслужују.

Будимо сви подршка и додатни вјетар у леђа избтиму са слоганом, 

ЗАЈЕДНО ЗА УКРИНУ!🔴🔵🔴🔵

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.