Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Укринине селекције одиграле утакмице

ОМЛАДИЦНИ РЕМИЗИРАЛИ, СЕНИОРИ ПОРАЖЕНИ:

Као што је познато дани викенда су резервисани за фудбалске утакмице наших селекција, па су тако протеклог викенда наши кадети и сениори одиграли своје првенствене утакмице у оквиру лигашких такмичења.

У јутарњем термину од 10:00 часова, утакмицу 5. кола Омладинске кадетске лиге ГФС Добој, одиграла је наша екипа против екипе Требаве из Осјечана.

Иако су водили током читаве утакмице, голом Јурића са 11 метара, ипак у финишу гости постижу гол из недозвољене позиције те тако поставаљају резултат за коначних 1-1.
У наредном колу у суботу 02.10.2021 наша екипа гостује у Кожухама код екипе Хајдука.

Након одиграног 5. кола наша екипа се налази на диоби првог мјеста са 10 освојених бодова, уз 3 побједе и једним неријешеним резултатом.

БОРБЕНИ СЕНИОРИ ПОРАЖЕНИ У ЧЕЛИНЦУ, НИЗ СУДИЈСКИХ ГРЕШАКА ТОКОМ 90. МИНУТА:

Јуче су утакмицу 7. кола Друге лиге ФС РС Запад одиграли наши сениори у Челинцу код истоимене екипе.

Отворили су наши момци сјајно утакмицу, те држали сваки дио терена током првог полувремена.

На самоме почетку запријетио је Гојић, а након њега услиједило је још пар покушаја наших играча.

Имали су домаћи играчи једну шансу, али нису озбиљније угрозили гол Бјеличића.

Након изведеног корнера запријетио је прво Којић, али лопта одлази поред гола.

Нови корнер за нашу екипу Г. Квржић изводи исти, лопту износе домаћи играчи, до ивице казненог простора гдје С. Квржић враћа лопту у казнени, а Г. Продић погађа мрежу домаће екипе, да би помоћни судија Вељко Макитан сигнализирао главном судији Филипу Средојевићу на офсајд.
Питамо се како је мога бити осфајд када су два играча домаће екипе стајала на гол линији, а наш играч затресао мрежу са 5 метара?

А ЈАВНО ЖЕЛИМО ДА УПУТИМО ПИТАЊЕ СВИМА И УКАЖЕМО НА ПОНАШАЊЕ СЛУЖБЕНИХ ЛИЦА КА НАШОЈ ЕКИПИ ПРИЈЕ ПОЧЕТКА СВАКЕ УТАКМИЦЕ,

Наиме, у брифинг обраћањима службених лица и током одигравања утакмица ословљавају нас као ,, сеоски клуб “ алудирајући на то да је друголигашко друштво само за градске екипе, те према нама како рекоше ,, сељацима “другачија су правила.

А поред тога питамо се да ли некоме у овој лиги смета што Теслић има два клуба у овом рангу такмичења.
Да ли Укрина и Пролетер некоме представљају трн у оку, па се ка њима опходи на посебан начин и посебним критеријумима суђења на утакмицама, са катастрофалним грешкама судија и драстичним казнама на самоме крају?

Ако смо клуб са села, чиме се поносимо и дичимо, са собом носимо културу и поштовање и према противнику и службеним лицима, али ови који дијеле правду на утакмицама ка нама такав однос немају, што јасно показује да фудбал на нашим просторима све дубље тоне ка дну и да један сеоски клуб по њиховим поступцима и понашању не треба да постоји.

Било како било, иако оштећени у сваком колу да ли намјерно или њиховим не(знањем) подигнуте главе смо напуштали терен на крају утакмице.

Вратимо се сада утакмици у Челинцу у којој су наши момци били доминантни на терену, иако праћени низом грешака од стране судија.

Крајем првог полувремена Гојић који прима лопту на противничкој половини, те у борби са последњим играчем у одбрани домаће екипе добија ударац лактом у лице због чега напушта игру због пукнућа аркаде, а главни судија утакмице Средојевић не додјељује ни жути картон домаћем играчу.

На полувријеме се отишло са резултатом 0-0.

На самоме старту другог дијела повријеђеног Гојића, мијења Вучић.

У другом полуврмену домаћа екипа кренула је нешто грубље и оштрије у игру, па су наши момци добијали у дуелима низ удараца што поновно није санкционисано вјероватно због тога што смо ми сеоска екипа.

У 53. минути домаћа екипа долази до гола након слободног ударца, када домаћи играч сјајно погађа након изведеног слободног ударца са 17 метара.

Нови гол виђен је у 57. минути када домаћа екипа долази до вођства од 2-0.

У наставку игре убрзо Г. Квржић сјајно извацује одбрану домаће екипе те шутира, а његов ударац погађа стативу.

Нову шансу за смањење резултата поновно пропушта Г. Квржић након слободног ударца, када његов шут успијева зауставити голман домаће екипе.

У 73. минути Д. Продић мијења С. Квржића, а 4 минуте након тога Јовић улази умјесто Г. Квржића који је задобио поприличан број удараца током 77. минута проведених на терену.

Имала је наша екипа још пар прилика до краја утакмице, али промјене резултата није било.

На крају не баш заслужених 2-0 у корист домаће екипе.

Велико хвала упућујемо нашим навијачима који су и овога пута пружили подршку нашој екипи.

У наредном колу 03.10.2021. године наша екипа угостиће екипу Слоге из Србца.

ФК ,, Челинац “ 2-0 ФК ,, Укрина “

Састав 🔴🔵🔴🔵

Дејан Бјеличић
Горан Продић ( К )
Синиша Којић
Бранимир Тодорић
Далибор Кулага
Славиша Квржић ( Дејан Продић )
Жељко Стојановић
Горан Квржић ( Боро Јовић )
Бобан Босић
Славен Ђурић
Југослав Гојић ( Драган Вучић )

ЗАЈЕДНО ЗА УКРИНУ 🔴🔵🔴🔵

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.