Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Novi rekordi Geofona

Takmičari Streljačkog kluba Geofon iz Teslića osvojili su prva mjesta, u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji, na Prvenstvu BiH za kadete, održanom u Zenici, u gađanju vazdušnom puškom.

Mladi Teslićani su, pri tome, oborili i četiri državna rekorda u finalnim takmičenjima. Zadovoljstvo prvim mjestima na turniru nije krio trener kluba iz Teslića.

 

–          Takmičarsku godinu uspješno smo završili i potvrdili da smo najbolja ekipa u BiH, u svim starosnim kategorijama, što je rezultat napornog rada i treninga.  Sada se okrećemo turnirima na kojima ćemo pokušati ostvariti normu za Mediteranske igre 2009. Godine u Peskari, kao i prvenstvo evrope koje će se održati u Pragu – rekao je trener Geofona Neven Rašić.

 

Rezultati, ekipno, kadetkinje: 1. Geofon (Teslić) 841 krug, (državni rekord), 2. Igman (Hadžići) 807, 3. Visoko (Visoko) 800.

Ekipno, kadeti: 1. Geofon 830 (državni rekord), 2. Mladost (Gacko) 794, 3. Pobjeda sport (Zenica) 794.

Pojedinačno, kadetkinje: Dragana Bosić (Geofon) 381 (državni rekord), 2. Ilma Džohadžić (Pobjeda sport) 377,7, 3. Anđela Trkulja („Nikola Bokan“) Banja Luka 372,6.

Pojedinačno, kadeti: 1. Ognjen Huskić (Geofon) 384 (državni rekord), 2. Bojan Bolić (Geofon) 377,7, 3. Amar Bratić (Igman) Hadžići 373,2.

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.