Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Proleter na proljeće juriša na Premijer ligu BiH

Fudbaleri Proletera u nastavku prvoligaške sezone ulaze sa ciljem da osvoje šampionsku titulu i da se taj način plasiraju u elitno društvo BiH. Ovo je izjavio Marin Rašić, vršilac dužnosti predsjednika Upravnog odbora kluba iz Teslića.

– Dogovorili smo se da pokušamo osvojiti prvo mjesto i da se tako plasiramo u najviši rang takmičenja. Iako na proljeće imamo jednu utakmicu više na strani, pozitivno je to da svi direktni konkurentni za najviši plasman dolaze nama u goste. To znači da ćemo na "Radolinki" igrati sa jesenjim prvakom, Rudar Prijedorom, te Kozarom i Radnikom, koji se neće lako odreći šampionske trke – naglasio je Rašić.

 

On je napomenuo kako će za šampionski poduhvat imati podršku, kako od Opštine Teslić, tako i od jednog broja privrednika s ovog područja.

 

– Dobili smo veliku podršku Opštine i novog načelnika, Save Kasapovića, koji je oduvijek bio fudbalski zaljubljenik. Naravno, u ovu priču uključiće se i nekoliko lokalnih privrednika koji su spremni da podrže cijeli ovaj plan – rekao je vršilac dužnosti predsjednika prvoligaša Republike Srpske iz Teslića.

 

Ovaj dugogodišnji fudbalski radnik, koji je svojevremeno imao zapaženu igračku karijeru, pohvalio je dosadašnji rad Mihajla Bošnjaka, šefa Stručnog štaba prvog tima.

 

– Uprava kluba daje punu podršku struci. Izuzetno smo zadovljni ostvarenim rezultatima. Zato sam ubijeđeni da s Mihajlom Bošnjakom možemo biti prvaci Republike Srpske i siguran sam da će se od naredne jeseni premijerligaški fudbal igrati u Tesliću – optimista je Marin Rašić.

 

(fokus)

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.