Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ukrina bolja od Rudara

Stanari: Rudar – Ukrina 1:4 (0:1)  

U današnjem prošlonedeljnom odmjeravanju snaga Ukrina iz Čečave pobijedila je Rudar u Stanarima. Pred oko 50 gledalaca i po vjetrovitom vremenu gosti su pokazali više i zasluženo slavili. Već na otvaranju utakmice Prodić je doveo Ukrinu u vođstvo preciznim udarcem sa desetak metara. Trudili su se izabranici trenera Pantića, ali im je malo toga polazilo za nogom. Prividni pritisak nije davao rezultata niti kvalitetnu igru, dok su gosti u svakom momentu znali šta hoće. Akcije Ukrine imale su smisla, trajale su duže, sa preciznim pasovima, a Rudar je uglavnom pokušavao udarcima sa distance. Šutevi Radića uglavnom su završavali preko gola i bili su bezopasni, ali ni gosti do kraja poluvremena nisu ozbiljnije zaprijetili. Najbolje prilike za Rudar u prvom dijelu igre imali su Erić i Radić, ali je mreža golmana Petrovića ostala netaknuta.

Slično kao u prvom, Čečavci postižu gol i na otvaranju drugog poluvremena. Na jednu dubinsku loptu loše reaguje odbrana Rudara, a Prodić koristi grešku i postiže svoj drugi gol na utakmici. Od tog momenta igra Rudara se totalno raspala, pa je trener Pantić u desetak minuta izvršio pet izmjena. Gosti su i dalje lako dolazili u prilike, a u stopostotnoj se našao bivši igrač Rudara Slaviša Kvržić. Njegovom prezimenjaku na golu Rudara nije preostalo ništa drugo nego da ga sruši, pa je sudija pokazao na bijelu tačku. Siguran izvođač penala bio je iskusni Dujaković – 0:3. Nakon kornera Radića Stokić se najbolje snašao u šesnaestercu Ukrine i lopta je srećno završila u golu – 1:3. Nekoliko minuta kasnije postignut je konačan rezultat – na ubacivanje iz kornera rezervni golman Vasić nespretno interveniše i ubacuje loptu u sopstvenu mrežu 1:4.

   Više nego zaslužena pobjeda tima iz Čečave, a dodatnu glavobolju treneru Pantiću zadale su povrede Tutnjevića i Simića. Na ovoj utakmici trener Rudara nije mogao računati na slavljenika Markovića i povrijeđenog Smiljanića, dok je nastup Kokića u drugom dijelu sezone još upitan. Rudar je danas nastupio u sljedećem sastavu:

Kvržić, Sl.Lazić, Kusturić, De.Kerić, Stokić, Panić, Tutnjević, Radić, Simić, Erić, Sr.Lazić. Igrali su još: Vasić, Gavranić, Bojinović, Vintonji, Pejić i Đurić.

 
(fkrudarstanari)

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.