Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Novi sadržaji u Banji Vrućici

U Zdravstveno-turističkom centru "Banja Vrućica", kod Teslića, završena je izgradnja stadiona sa vještačkom travom u koji je uloženo 800.000 KM, a koji će biti u funkciji za nekoliko dana, saopšteno je iz ovog centra.
 

ZTC "Banja Vrućica" za ovaj stadion obezbijedila je 500.000 KM iz vlastitih prihoda, a 300.000 KM za kupovinu vještačke trave obezbijedila je Vlada Republike Srpske.

Predsjednik Upravnog odbora ZTC "Banja Vrućica" Dragan Bogdanić istakao je da je ovim projektom upotpunjen sadržaj za boravak i onih najzahtjevnijih sportista i ekipa, kao i da je planirano da se u zdravstvenom dijelu uskoro otvori i kabinet za funkcionalno ispitivanje sportista.

 

"U planu je korištenje termomineralne vode i za velnes centar i početkom novembra očekujemo puštanje bazena prvog u BiH s ovakvom vodom. U planu je izgradnja akva parka, rekonstrukcija terapijskih kabineta, kao i nabavka savremene medicinske opreme, jer se moraju pratiti dostignuća u oblasti medicine, koja je i baza nastanka i razvoja ZTC-a 'Banja Vrućica'", rekao je Bogdanić.

Bogdanić je naglasio da ovaj centar ima veliku podršku i pomoć Vlade RS u nematerijalnom dijelu kod davanja saglasnosti i pribavljanja neophodne dokumantacije za projekte koje sprovode.

"Očekujemo da se nastave ulaganja i u infrastrukturu na području opštine Teslić, jer su dobre komunikacije uslov za uspješno bavljenje turizmom", zaključio je Bogdanić.

(Nezavisne)

 

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.