Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Popravak dvadeset mostova

Programom izgadnje, održavanja i rekonstrukcije mostova na području opštine Teslić, koji je usvojila i Skupština opštine, za ove namjene u ovoj godini planirana su sredstva od 158.000 KM.

Prema riječima Miodraga Lukića, zamjenika načelnika teslićke opštine, u ovoj godini, djelimično ili potpuno, biće rekonstruisano oko 20 mostova na brojnim lokacijama teslićke opštine. Lukić kaže da je u potpunosti saniran most plus 200 metara lokalnog puta Gradina -Plane u čečavskom kraju, most u Žiraji na rijeci Velikoj Usori prema mjestu Bi­jelo Bučje.

Pri kraju su radovi i na mostu u Krivaji, gdje je još ostalo da se uradi ograda, a planirano je i 800 metara lokalnog puta Blatnica – Očauš. Ukoliko građevinska sezona potraje, kaže Lukić, planirana je do kraja godine rekonstrukcija mosta na rijeci Maloj Usori u mjestu Gornji Teslić, kao i mosta u Blatnici i 50 metara puta Blatnica – Raskršće. Lukić kaže da je planirano još niz većih i manjih intervencija na ovim infrastrukturnim objektima širom opštine i da će predviđeni iznos za ove namjene do kraja godine biti i realizovan.

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.