Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Teslić: Proleter pali motore, trener još nepoznat

Fudbaleri Proletera iz Teslića, člana Prve lige Republike Srpske, počinju pripreme za novu sezonu. Klub trenutno nema trenera, a prema riječima predsjednika ovog prvoligaša, Žarka Jovičića, do prozivke, koja će biti obavljena danas s početkom u 18 časova, biće riješena i ta nedoumica
 

– Užurbano radimo na rješavanju tog pitanja. Još smo u pregovorima s nekoliko trenera, ali ono što sa sigurnošću mogu reći jeste da će i ovo pitanje uskoro biti skinuto s dnevnog reda i da će ekipa u trenutku prozivke imati novog šefa Stručnom štaba – uvjerava Jovičić.

U minuloj sezoni Prve lige Republike Srpske ekipa je zauzela solidno deveto mjesto, a opstanak nijednog trenutka nije dolazio u pitanje. Ipak, iz uprave teslićkog prvoligaša ističu kako će ove sezone to biti dosta teže.

– Klub će u narednom periodu ostati bez značajnih novčanih sredstava, budući da je došlo do velikog smanjenja u opštinskom budžetu. Međutim, uz pomoć nekoliko lokalnih privrednika trebalo bi da obezbijedimo stabilnu materijalnu situaciju. Nadam se da će se prvoligaški fudbal na "Radolinki" u narednom periodu i igrati i gledati, jer poznato je da smo po posjeti na domaćem terenu među najgledanijim ekipama u Srpskoj – rekao je Jovičić i dodao da je klub u pregovorima s nekoliko igrača.

– Na sastanku uprave utvrdili smo koja mjesta u timu su deficitarna, pa smo shodno tome krenuli u potragu za igračima koji bi popunili te pozicije u timu. Kako pregovori s nekim fudbalerima još uvijek traju, nepoznato je ko će doći i u narednoj sezoni nastupati za Proleter. Ipak, sve dileme biće razriješene u trenutku kada obavimo i zvaničnu prozivku – zaključio je Jovičić.

 

(fkproleter-teslic.com)

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.