Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Vitkovci dobili asfaltni put

Ако је икад у МЗ Витковци било скептика по питању асфалтирања централног пута, а било их је и превише, њиховом скептицизму дошао је крај. Ти скептици мјесну власт у овом селу називали су свакаквим погрдним именима. Локални пут за Теслић по њима,  био је само средство за лажи и маштање.

Након насипања трасе дробљеним каменим материјалом и квалитетног ваљања, јутрос је отпочело асфалтирање локалног пута Витковци – Теслић у дужини од 3200 метара, са ширином од 5 метара.

 

Извођач радова је ,,МГ Минд,, из Мркоњић Града а финансирање трасе и асфалта поменутог путног правца извршили су: Дирекција за путеве РС, Министарство пољопривреде РС, Општина Теслић као и сами грађани на челу са људима из локалне власти у МЗ Витковци. Њихова упорност је била велика и дуга али су како кажу, данас срећнији него икад, јер им се остварио циљ, који су пред себе давно поставили. Свеобухватни радови на овој дионици по једном километру износе око 300 хиљада марака.

На прољеће идуће године, очекује се довршетак овог путног правца са полагањем трасе и асфалта у дужини од око 1500 метара, чиме би МЗ Витковци у потпуности била повезана асфалтним путем, са матичном теслићком општином.

Како одговорни у овој мјесној заједници тврде, након комплетирања асфалтирања поменутог пута , извршиће се свечано отварање уз народно весеље и трпезу.

Ево неколико фотографија са лица мјеста.

 

 

 (cerovica.org)

 

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.