Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

ФК Укрина: Неславни јесењи резиме

Са утакмице Укрина-Звијезда / Фото: Неђо Сувајац

ФК Укрина након двогодишњег боравка у Другој лиги РС, групи Запад, ове сезоне наступа у Регионалној лиги, групи Центар.

Током јесењег дијела првенства, екипа је забиљежила укупно 17 бодова, што их је позиционирало на 11. мјесту на табели. У 15 одиграних утакмица, тим је забиљежио пет побједа на свом терену, укључујући важне тријумфе над екипама као што су Црвена Звијезда из Обудовца и Хајдук Кожухе.

Иако су на гостујућим утакмицама имали мање успјеха, са седам пораза у седам одиграних утакмица, тим се истакао солидним играма пред домаћом публиком. Тренер Миливоје Видовић је током полусезоне утакмица ротирао укупно 30 играча, међу којима се издвојио Бојан Вучић са свих 15 наступа.

Напад тима предводио је Милан Маркуљевић са 7 голова, док су Драган Вучић и Антонио Васиљевић такође били кључни у нападачким акцијама. Укупно, 11 играча се уписало у листу стријелаца.

Дисциплина тима била је изазов, са 17 жутих и 2 црвена картона, што је указивало на потребу за већом концентрацијом и самоконтролом играча.

У предстојећем прољећном дијелу сезоне, Укрина ће тежити побољшању својих перформанси и остваривању бољих резултата, са надом да ће наставити да радује своје навијаче на спортском центру у Чечави.

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.